Στρατηγική συνεργασία Sony και Spotify για μουσική στο PlayStation Network

0

Η Sony Network Entertainment International LLC (SNEI) και το Spotify ανακοίνωσαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία με στόχο να προσφέρουν μια κορυφαία εμπειρία ακρόασης μουσικής μέσω του PlayStation Network στους 64 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του.

sony-spotify

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία η SNEI θα λανσάρει την Άνοιξη του 2015 έναν νέο μουσικό προορισμό, με το όνομα PlayStation Music, και το Spotify ως αποκλειστικό εταίρο. Το Spotify στο PlayStation Music θα εγκαινιαστεί σε 41 χώρες, αρχικά για τις κονσόλες PlayStation® και τα Xperia™ smartphones και tablets.

“Η μουσική είναι μια βασική συνισταμένη της εμπειρίας ψυχαγωγίας που περιμένουν οι καταναλωτές από τη Sony, και ο στόχος μας μέσω του PlayStation Music είναι να προσφέρουμε ακαταμάχητες μουσικές εμπειρίες στα εκατομμύρια των χρηστών του PlayStation Network ανά τον κόσμο,” δήλωσε ο Andrew House, Πρόεδρος και Group CEO της Sony Computer Entertainment Inc. και Group Executive υπεύθυνος του Network Entertainment Business. “Αυτή η συνεργασία αντανακλά τη σύγκλιση των κορυφαίων υπηρεσιών μουσικής και gaming, από την οποία θα επωφεληθούν αμοιβαία οι ζωντανές και ενεργές κοινότητες τόσο του Spotify όσο και του PlayStation Network. Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι που το Spotify αποτελεί το θεμέλιο της στρατηγικής μας για το PlayStation Music.”

Η ενσωμάτωση της πολυβραβευμένης υπηρεσίας ψηφιακής μουσικής, Spotify στο PlayStation Network θα έχει ως αποτέλεσμα την παροχή μοναδικών και αποκλειστικών προνομίων στους χρήστες. Τα μέλη του PlayStation Network θα έχουν την δυνατότητα σύνδεσης των λογαριασμών τους με το Spotify, καθιστώντας πανεύκολη τη συνδρομή στην υπηρεσία Spotify Premium μέσω του πορτοφολιού (wallet) τους για το PlayStation Network.

“Η συνεργασία μας με τη Sony και το PlayStation αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή, αφού θα προσφέρουμε σε gamers σε όλο τον κόσμο μια εκπληκτική εμπειρία όπου κι αν ακούν την αγαπημένη τους μουσική,” δήλωσε ο Daniel Ek, CEO και Ιδρυτής του Spotify. “Ως gamer και κάτοχος του PlayStation 4 είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα μπορώ να επιλέγω μουσική υπόκρουση για τους αγώνες που θα δίνω με την Άρσεναλ στο FIFA 15 από την Άνοιξη.”

Το Spotify στο PlayStation Music θα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια και 1.5 δισεκατομμύριο playlists τόσο στα συστήματα PlayStation®4 (PS4™) και PlayStation®3 (PS3™), όσο και στα Xperia smartphones και tablets. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική συλλογή και να ακούσουν playlists (συμπεριλαμβανομένων των playlists των χρηστών του Spotify, όσο και των playlists που δημιουργεί η ομάδα του Spotify) αλλά και να χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Spotify. Επιπρόσθετα, οι χρήστες του PS4 θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Spotify ενώ παίζουν games, επιτρέποντάς τους να επιλέγουν μουσική υπόκρουση για οποιοδήποτε παιχνίδι.

Η λειτουργία της υπάρχουσας υπηρεσίας Music Unlimited της SNEI θα διακοπεί σε 19 χώρες στις 29 Μαρτίου 2015. Σχεδόν στο σύνολό τους οι χώρες αυτές θα περιλαμβάνονται στις 41 αγορές2 στις οποίες το PlayStation Music με το Spotify θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα του λανσαρίσματος3. Από τις 28 Φεβρουαρίου 2015, οι χρήστες του Music Unlimited με ενεργή συνδρομή θα λάβουν έως 30 ημέρες δωρεάν πρόσβαση στο Music Unlimited έως τις 29 Μαρτίου 2015 και θα απολαύσουν πρώτοι μια δοκιμαστική έκδοση του Spotify Premium.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη συνεργασία οι χρήστες του Spotify και του PlayStation Network μπορούν να εγγραφούν εδώ και να λαμβάνουν ενημερώσεις: http://www.spotify.com/playstation.

Share.

Leave A Reply