Η Space Hellas χορηγός στο 1ο Nαυτιλιακό Forum της Ναυτεμπορικής

0

Στις 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Ναυτιλιακό Forum με θέμα «Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ελληνικής Ναυτιλίας στο παγκόσμιο εμπόριο και η προσφορά της στην Ελληνική Οικονομία» που διοργανώθηκε από την εφημερίδα «Ναυτεμπορική», στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη.

1oNaftiliakoSynedrio_Naftemporiki_SpaceHellas_Photo1 copy

Εξέχοντες εκπρόσωποι της ναυτιλίας, αλλά και της οικονομίας και της πολιτικής, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν με παρουσιάσεις και συζητήσεις, που έδωσαν το έναυσμα για διάλογο καθόλη τη διάρκεια των εργασιών του Forum.

Στο 1ο Ναυτιλιακό Forum, συμμετείχε και η Space Hellas με την παρουσίαση «Καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και για τη Ναυτιλία» του Δρ. Ιωάννη Μερτζάνη, εκτελεστικού αντιπροέδρου της εταιρείας. Στην παρουσίασή του, αλλά και στο πάνελ που ακολούθησε, ο Δρ. Μερτζάνης εστίασε στο μοντέλο ανάπτυξης του Hybrid Cloud και στα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στη Ναυτιλία με τη σύγκλιση των τεχνολογιών, τη διαλειτουργικότητα των συστημάτων και τη συνδεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο από πολλαπλά σημεία πρόσβασης και τη χρήση διαφορετικών συσκευών.

Η SPACE HELLAS πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως «Enterprise Partner Microsoft Αzure», γεγονός που της επιτρέπει να πρωτοπορεί προσφέροντας το πιο ευέλικτο μοντέλο υπηρεσιών Cloud. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα διασύνδεσης με τη χρήση του παγκοσμίου MPLS δικτύου της British Telecom, της οποίας είναι επίσημος συνεργάτης για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να παρέχει τις υπηρεσίες της Microsoft Αzure με τον πιο αξιόπιστο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Η Space Hellas παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, τόσο σε εθνικό όσο σε διεθνές επίπεδο, πλαισιωμένες από μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στον χώρο του ICT.

Share.

Leave A Reply