Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Η D-Link επεκτείνει τη σειρά προϊόντων οικιακού αυτοματισμού DIY

0

Η D-Link επεκτείνει εντυπωσιακά τη σειρά προϊόντων οικιακού αυτοματισμού, παρουσιάζοντας το Connected Home Hub και μία μεγάλη γκάμα Αισθητήρων και Σειρήνων, σχεδιασμένα για να κρατάνε τους ιδιοκτήτες σπιτιών ενήμερους, είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός σπιτιού.

mydlink Home

Το Connected Home Hub (DCH-G020) μπορεί να συνδεθεί με το υπάρχον οικιακό router και να λειτουργήσει ως ένα κεντρικό σημείο ελέγχου των συσκευών Connected Home της D-Link, ενσωματώνοντας τις ασύρματες τεχνολογίες Wi-Fi και Z-Wave, χρησιμοποιώντας παράλληλα και την εφαρμογή mydlink® Home για iOS® και Android® συσκευές. Το Connected Home Hub (DCH-G020) της D-Link, είναι συμβατό με την τεχνολογία AllSeen και θα υποστηρίζει όλες τις συσκευές AllSeen, όπως τις λύσεις ασύρματου φωτισμού. Παράλληλα, η D-Link παρουσιάζει και ένα πλήθος λύσεων που συνεργάζονται και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, όπως το Z-Wave Open & Close Sensor (DCH-Z110), το Z-Wave Motion Sensor (DCH-Z120), το Wi-Fi Water Sensor (DCH-S160) και τη Wi-Fi Siren (DCH-S220).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την επέκταση της σειράς προϊόντων Connected Home, καθιστώντας το οικοσύστημα της D-Link ακόμα πιο λειτουργικό, ολοκληρωμένο και προσιτό για τους πελάτες μας» δήλωσε ο Albert Ling, Αντιπρόεδρος της D-Link Systems, Inc. «Το νέο hub, οι νέοι αισθητήρες και οι νέες σειρήνες, είναι σχεδιασμένες για να διευκολύνουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών, ώστε να προσαρμόζουν τους οικιακούς αυτοματισμούς και τις λύσεις οικιακής ασφάλειας στα μέτρα τους».

Περισσότερα για την πλατφόρμα Connected Home της D-Link:
Η πλατφόρμα Connected Home της D-Link αποτελεί μια αποτελεσματική, αξιόπιστη και επεκτάσιμη πλατφόρμα, που συνδυάζει ένα μεγάλο εύρος συσκευών για μια ολοκληρωμένη λύση οικιακής ασφάλειας και αυτοματισμού. Οι νέες συσκευές περιλαμβάνουν:

• Αισθητήρας mydlink Z-Wave Open & Close Sensor (DCH-Z110)1: Ο αισθητήρας DCH-Z110 εντοπίζει το άνοιγμα των παραθύρων και των πορτών και ειδοποιεί τους χρήστες μέσω ειδοποιήσεων push, σε όλες τις κινητές συσκευές. Ο DCH-Z110 λειτουργεί με μπαταρία για εύκολη τοποθέτηση και εγκατάσταση. Ο αισθητήρας είναι σχεδιασμένος για να ανιχνεύει επίσης θερμοκρασία και φως, για λήψη επιπλέον ειδοποιήσεων. Ακόμα, μπορεί να λειτουργήσει σε συνεργασία και με άλλες συσκευές Connected Home της D-Link, δίνοντας τη δυνατότητα δημιουργίας κανόνων, όπως για παράδειγμα το χειρισμό του φωτισμού όταν ανοίγει κάποια πόρτα, μέσω της εφαρμογής mydlink Home.

• Αισθητήρας mydlink Z-Wave Motion Sensor (DCH-Z120)1: Ο DCH-Z120 είναι σχεδιασμένος ώστε να στέλνει ειδοποιήσεις push σε κινητές συσκευές όποτε ανιχνευθεί κίνηση. Ο DCH-Z120 λειτουργεί με μπαταρία για εύκολη τοποθέτηση και εγκατάσταση. Ο αισθητήρας είναι σχεδιασμένος για να ανιχνεύει θερμοκρασία και φως για λήψη επιπλέον ειδοποιήσεων. Επίσης, μπορεί να λειτουργήσει σε συνεργασία και με άλλες συσκευές Connected Home της D-Link, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα δημιουργίας κανόνων, όπως για παράδειγμα τον χειρισμό του φωτισμού ή την ενεργοποίηση ενός ανεμιστήρα/καλοριφέρ βάσει θερμοκρασίας δωματίου, μέσω της εφαρμογής mydlink Home.

• Αισθητήρας mydlink Wi-Fi Water Sensor (DCH-S160): Σχεδιασμένος ώστε να συνδέεται απευθείας σε μια πρίζα και στο υπάρχον δίκτυο Wi-Fi ή το mydlink Connected Home Hub (προαιρετικά), ο DCH-S160 είναι σχεδιασμένος ώστε να ανιχνεύει την ύπαρξη νερού, στέλνοντας ειδοποιήσεις push σε κινητές συσκευές, για να ειδοποιεί για διαρροές νερού. Ο DCH-S160 είναι ιδανικός για τοποθέτηση κοντά σε καλοριφέρ, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων και αντλίες φρεατίων, ώστε να ειδοποιεί όποτε υπάρχει διαρροή νερού και να αποτρέπει πιθανές βλάβες σωληνώσεων. Μπορεί να ανιχνεύσει νερό κατά μήκος της καλωδίωσης για μεγαλύτερη κάλυψη, με δυνατότητα επέκτασης ώστε να τυλίγεται γύρω από σωλήνες. Η εφαρμογή mydlink Home δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαχειρίζονται και να δημιουργούν κανόνες για διάφορες συσκευές της D-Link, όπως τις σειρήνες ή για την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση μέσω μιας Wi-Fi Smart Plug.

• Σειρήνα mydlink Wi-Fi Siren (DCH-S220): Σχεδιασμένη για να αποτρέπει πιθανούς εισβολείς και να ειδοποιεί τους χρήστες για το τι συμβαίνει στο σπίτι, η DCH-S220 ενεργοποιεί ηχητικούς συναγερμούς και στέλνει ειδοποιήσεις push στις κινητές συσκευές των χρηστών. Η σειρήνα είναι εύκολη στην τοποθέτηση και την εγκατάσταση μέσω Wi-Fi και μπορεί να αναπαράγει μέχρι και έξι διαφορετικούς ήχους, αναλόγως συσκευής και κανόνα που ενεργοποιούν τον συναγερμό. Μέσω της εφαρμογής mydlink Home, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την σειρήνα, να προσαρμόσουν την ένταση και να δημιουργήσουν κανόνες ώστε να αλληλοεπιδρά με άλλες συσκευές mydlink Connected Home, όπως τον Water Sensor, τον Motion Sensor και τον Open & Close sensor.

Τα προϊόντα Connected Home της D-Link συνεργάζονται, δίνοντας στο σπίτι τη δυνατότητα «να μιλήσει» στο χρήστη. Όλες οι νέες και οι υπάρχουσες συσκευές Connected Home της D-Link, όπως ο Wi-Fi Motion Sensor και οι Wi-Fi Smart Plugs, λειτουργούν μέσω της ενοποιημένης εφαρμογής mydlink Home, για μια απρόσκοπτη εμπειρία οικιακού αυτοματισμού. Με την εφαρμογή mydlink Home, οι χρήστες χρησιμοποιούν μία μοναδική εφαρμογή για να δημιουργούν προσαρμοσμένες ομάδες, να διαχειρίζονται τις συνδεδεμένες οικιακές συσκευές και να δημιουργούν κανόνες, καθιστώντας το σπίτι ασφαλέστερο και βολικότερο.

Το mydlink Connected Home Hub και η υπόλοιπη γκάμα προϊόντων παρουσιάστηκαν στην έκθεση International CES 2015 στο Las Vegas.

Share.

Leave A Reply