Διάκριση της PROFILE ως “Technology Firm” στα MENA Insurance Awards 2015

0

Η PROFILE, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, συγκαταλέχθηκε στην κατηγορία “Technology firm” της χρονιάς από το θεσμό MENA Insurance Awards, για τη λύση IMSplus Insurance Investment management που προσφέρει στον ασφαλιστικό τομέα.

profile

Τα βραβεία MENA Insurance αναγνωρίζουν κι επιβραβεύουν τις εταιρείες που ξεχώρισαν σε καινοτομίες και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών στη Μέση Ανατολή, τη χρονιά που πέρασε. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 28 Ιανουαρίου σε μια εντυπωσιακή δεξίωση στο Ritz-Carlton DIFC, στο Ντουμπάι.

Η λύση IMSplus Insurance Investment Management έχει επιλεχθεί ανάμεσα στα καλύτερα συστήματα της κατηγορίας της, με βάση την πλούσια λειτουργικότητα και τις δυνατότητες που προσφέρει στις εταιρίες του Ασφαλιστικού τομέα για πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης των επενδύσεων τους και ελαχιστοποίηση του χρόνου που απαιτείται για την εκτέλεση τους.

Το IMSplus αποτελεί ιδανική επιλογή για την υποστήριξη εργασιών διαχείρισης επενδύσεων σε μια ασφαλιστική εταιρία, καθώς παρέχει μια σειρά από εύχρηστα και εξειδικευμένα εργαλεία για την αποτίμηση, την ανάλυση της απόδοσης και του ρίσκου, σε διαπραγματεύσιμες (μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, ομόλογα, κτλ) και μη (private equities, ακίνητα) επενδύσεις, αλλά και για τη διαχείριση ρευστότητας.

Σημαντικός παράγοντας διαφοροποίησης της λύσης, είναι ο ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός STP που αυτοματοποιεί τη παραγωγή λογιστικών εγγραφών σύμφωνα με τοπικά και διεθνή πρότυπα, αλλά και την λογιστική παρακολούθηση σε ένα ή πολλαπλά νομίσματα, ενώ επιτρέπει την ταυτόχρονη ενημέρωση του κεντρικού λογιστικού συστήματος της εταιρίας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.

Η ασφαλιστική εταιρεία επωφελείται από τη ποιοτική και έγκυρη παραγωγή αναφορών, την κανονιστική συμμόρφωση και τη διαχείριση κινδύνου που προσφέρει η λύση, επιτυγχάνοντας αποδοτικότητα και μείωση κόστους για τον οργανισμό.

Το IMSplus Insurance Investment Management έχει ήδη επιλεχθεί και χρησιμοποιείται από ασφαλιστικές εταιρείες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή για την ολοκληρωμένη διαχείριση των επενδύσεων τους.

Share.

Leave A Reply