Επενδύσεις μαμούθ για την Deutsche Telekom

0

Επενδύσεις μαμούθ σχεδιάζει στη Γερμανία η Deutsche Telekom προκειμένου να αντιμετωπίσει ανταγωνιστές της, Vodafone και η Telefonica.

File photo of Deutsche Telekom AG member of the board of management Hoettges attending the company's general shareholders meeting in Cologne

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Τιμόθεους Χέτγκες οι επενδύσεις σε δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας θα φθάσουν την επόμενη πενταετία στα 23,5 δισ. ευρώ. Το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας αναμένεται να αναλυθεί στην γενική της συνέλευση τον επόμενο μήνα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply