Η B3D, η εταιρεία που προσφέρει 3D scanning και 3D printing δυνατότητες, εγκαινιάζει μια καινούργια υπηρεσία για τους καταναλωτές.

B3D gift.cards

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία παρουσιάζει την B3D Gift Card, για να κάνετε τα πιο 3D δώρα στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δώσετε την δυνατότητα να επιλέξουν μόνοι τους το δικό τους 3D ομοίωμα.

Οι κάρτες χωρίζονται σε τρεις διαφορετικούς τύπους, την Medium, την Large και την Extra Large, αξίας 20, 30 & 50 ευρώ αντίστοιχα και έχουν απεριόριστη χρονική ισχύ. Επίσης, πέρα από τις προεπιλεγμένες αξίες ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει την αξία της κάρτας του, επιλέγοντας κάποιο μεγαλύτερο από τα αναφερόμενα ποσό και ορίζοντας ο ίδιος το ύψος του χρηματικού ποσού που θέλει να διαθέσει.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να αποκτήσει την Gift Card της B3D είναι να επισκεφτεί το σημείο στο The Mall και να αγοράσει την κάρτα της επιλογής του. Έτσι ο καθένας μπορεί πολύ απλά να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο που ξεχωρίζει και που σίγουρα θα εντυπωσιάσει φίλους και αγαπημένα πρόσωπα!


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply