Διοικητικές αλλαγές στον όμιλο εταιρειών OLYMPIA

0

Ο Όμιλος Εταιριών OLYMPIA, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, ενημερώνει για τις κάτωθι Διοικητικές Αλλαγές που θα τεθούν σε ισχύ από 19/01/2015:

 

Ο Ρόμπυ Μπουρλάς, μέχρι τώρα CEO της εταιρίας PUBLIC, αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στην εταιρία WESTNET. Επιπροσθέτως θα συμμετέχει με τη Διοικητική ομάδα της Olympia στην υλοποίηση νέων projectsO Ρ. Μπουρλάς ξεκίνησε να εργάζεται στην PUBLIC το 2006 ως Διευθυντής Πωλήσεων, όταν ακόμα η εταιρία είχε μόνο ένα κατάστημα και είναι αυτός που συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρίας με αποτέλεσμα σήμερα η PUBLIC, με 49 καταστήματα σε 2 χώρες, να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες αλυσίδες της ελληνικής αγοράς.

 

 

kalogerakis

 

Ο Χρήστος Καλογεράκης, μέχρι τώρα CEO της εταιρίας WESTNET, αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στην εταιρία PUBLIC. Ο Χ. Καλογεράκης  ξεκίνησε να εργάζεται στον Όμιλο το 2009 ως Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας PUBLIC, ενώ το 2012 ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη Westnet. Μέσα από ένα πολύ επιτυχημένο έργο κατάφερε να επιστρέψει η εταιρία σε κερδοφορία και να δημιουργήσει πολύ σύγχρονες και ανταγωνιστικές δομές.

 

 

Ο Διοίκηση της Olympia εύχεται στον Χ. Καλογεράκη και στον Ρ. Μπουρλά, καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. 

Share.

Leave A Reply