Ένα παιδί από την Actionaid για κάθε εργαζόμενο στη Yuboto!

0

Μία διαφορετική Χριστουγεννιάτικη πράξη, επέλεξε φέτος η Yuboto Ltd, για να στείλει τις δικές της ευχές και το δικό της μήνυμα σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους.

Yuboto Adopted Kids

Η Διοίκηση της εταιρείας, αντί την αποστολή Χριστουγεννιάτικων δώρων, αποφάσισε να αναλάβει την αναδοχή 14 παιδιών μέσω της Actionaid, ένα παιδί για κάθε υπάλληλο της επιχείρησης με την υπόσχεση όσο η επιχείρηση αυξάνει το προσωπικό της να αυξάνει και τον αριθμό των αναδοχών των παιδιών που έχουν ανάγκη…

Η εταιρεία σε συνεννόηση με την Actionaid ανέλαβε από 2 παιδιά από το Νεπάλ, το Νέο Δελχί, το Λεσότο, το Αφγανιστάν, την Αιθιοπία, το Πακιστάν και την Παλαιστίνη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κύριος Κωνσταντίνος Λιαδάκης δήλωσε σχετικά: “Η Yuboto από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της έχει επιλέξει να σταθεί δίπλα σε οργανισμούς και σωματεία που στηρίζουν τα παιδιά. Είμαστε πολύ περήφανοι που δίπλα στο Make A Wish, το Love Kids και το AIESEC προστέθηκε και η Actionaid! Για όλους εμάς στη Yuboto, οι ενέργειες αυτές αποτελούν στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην σημερινή κοινωνία, στον συνάνθρωπο και ειδικά στα παιδιά. Είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να στηρίσουμε τέτοιου είδους ενέργειες.”

Yuboto Actionaid2

H ActionAid είναι μια διεθνής, μη κυβερνητική, αναπτυξιακή οργάνωση που μαζί με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ανθρώπους σε 45 χώρες εργάζεται για έναν κόσμο χωρίς φτώχεια κι αδικία.

Τηλ. Επικοινωνίας 2109212 321

Share.

Leave A Reply