Με στόχο την ανάδειξη της εταιρείας ως “Employer of Choice”, το Κέντρο Τεχνολογίαs (Technology Center – TC) της Nokia Networks στην Αθήνα, αποφάσισε να υιοθετήσει το διεθνές πρότυπο Investors in People (IIP) και να προχωρήσει στην πιστοποίησή του σύμφωνα με αυτό.

Greece_group

Λίγους μήνες αργότερα, στις 25 Νοεμβρίου 2014, στην τελετή που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) για την απονομή βραβείων Επιχειρηματικής Αριστείας, η εταιρεία έλαβε τη σχετική πιστοποίηση, βάσει των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της διαδικασίας αξιολόγησης.

Greece_Aris«Στην Nokia πιστεύουμε ότι οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για την ευημερία των εργαζομένων τους αποκομίζουν τεράστια οφέλη από την αφοσίωση, το κίνητρο και την παραγωγικότητά τους. Η εταιρική μας κουλτούρα συμπληρώνεται από άρτια προγράμματα ανάπτυξης προσωπικού, κατάρτισης και επίτευξης τμηματικών και εταιρικών στόχων, με την ενεργό συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των υπαλλήλων της.», σχολίασε ο Άρης Δρόσης, επικεφαλής του Nokia Networks TC Athens.

Κατά την φάση της αξιολόγησης διενεργήθηκαν περισσότερες από 70 προσωπικές συνεντεύξεις με εργαζόμενους και στελέχη του Technology Center, η επιλογή των οποίων έγινε από τους αξιολογητές. Κατά την αξιολόγηση εξετάστηκαν όλες οι υπάρχουσες διαδικασίες, με έμφαση στην επιτυχή ένταξη των νεοπροσληφθέντων στην εταιρεία και την ανάπτυξη του υπάρχοντος προσωπικού.

Σύμφωνα με τον Gill Brown, Εξειδικευμένο Αξιολογητή της Investors in People: «Η εταιρεία Nokia πρέπει να είναι μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, εταιρεία η οποία αξιολογείται για πρώτη φορά. Στην αξιολόγησή μου την περιέγραψα ως μια έκρηξη επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό και απόλαυσα ιδιαίτερα τη διαδικασία στην οποία συμμετείχα.»

Ο κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, Πρόεδρος της ΕΕΔΕ, συμπλήρωσε: «Συγχαίρουμε τη Nokia για τις εξαιρετικές πρακτικές της στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και για την πιστοποίησή της σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Investors in People. H Nokia είναι μια εταιρεία υπόδειγμα στην Ελλάδα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply