Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 21 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»News»Ελλάδα

Στην Vodafone και η 360 Connect

26/11/2014Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη2 Mins Read Ελλάδα Σταθερή Τηλεφωνία

«Προίκα» την «360 Connect Α.Ε.» πήρε η Vodafone μαζί με την hellas online. Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατείας, η οποία έγινε γνωστή πέρσι όταν με σύντομες διαδικασίες μεταφέρθηκαν εκεί 450 εργαζόμενοι της hellas online, εξαγοράστηκε έναντι 50 χιλ. ευρώ από την hellas online την στιγμή που η τελευταία πέρασε και τυπικά στην ιδιοκτησία της Vodafone.

vodafone_2526577b

Μέσω του Χρηματιστηρίου ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση στην Vodafone Ελλάδας του ποσοστού 72,7% που κατείχαν στην hellas online οι εταιρείες Intracom Holdings και World Equities Investments Holdings SA. Έτσι το συνολικό ποσοστό της hellas online που έχει περιέλθει στην κατοχή της Vodafone διαμορφώνεται σε 91,2%. Θα ακολουθήσει δημόσια πρόταση της αγοράστριας εταιρείας για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εξαγορασθείσας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Vodafone Ελλάδας, σε πρώτη φάση οι δύο εταιρείες – Vodafone και hellas online – θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως μέχρι σήμερα, ως ξεχωριστές εταιρείες, συνεχίζοντας και διευρύνοντας ακόμη περισσότερο την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους. Γίνεται φανερό ότι η συγχώνευσή τους θα τεθεί σε δεύτερη φάση, γεγονός που πιθανότατα σχετίζεται και με την εκκρεμότητα που υπάρχει όσο αφορά τη διεκδίκηση από τη Vodafone (σε συνεργασία με τη Wind) της Forthnet.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Γλαύκος Περσιάνης δήλωσε σχετικά: «Vodafone Ελλάδας και hellas online αποτελούν πλέον μια μεγάλη και δυναμική ομάδα που θα αποτελέσει τη βάση για να επιταχύνουμε την υλοποίηση της στρατηγικής μας να παρέχουμε στους καταναλωτές ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, κινητής και σταθερής».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

360 Connect hellas online Vodafone
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Vodafone ζητά ενιαία αγορά τηλεπικοινωνιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Generation Next: εργαστήρια STEM σε εκπαιδευτικούς δημοτικού στον Δήμο Πειραιά

Αποχωρούν με εθελουσία περίπου 140 εργαζόμενοι από τη Vodafone

Vodafone: αξιόπιστη και ασφαλής πλοήγηση για όλη την οικογένεια

Πάνω από 90 νέοι εντάχθηκαν στα προγράμματα καριέρας της Vodafone

Vodafone: 100% των αποβλήτων των καταστημάτων της προς ανακύκλωση

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Golden Age Capital: Επενδύει στο μέλλον της διαχείρισης ακινήτων – Πλειοψηφική συμμετοχή στη Moving Doors 
  • «Freedom Inside 2026»: Το νέο στρατηγικό πλάνο της Freedom Holding Corp.
  • Συνάντηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων με τον Σύλλογο Αφυπηρετησάντων ΟΕΥ
  • Κ. Κυρανάκης: Δωρεάν μετακινήσεις για ΑμεΑ με 10 ειδικά διαμορφωμένα οχήματα της ΟΣΥ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: «Ο παραγωγικός μετασχηματισμός απαιτεί διάλογο και συναινέσεις»
  • Η THEON δημοσιεύει την Ετήσια Έκθεση 2025 και παρουσιάζει πρόσφατες εξελίξεις
  • Euronext Athens: Η νέα επωνυμία και ταυτότητα του Χρηματιστηρίου Αθηνών
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.