Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ «GOLD Channel PARTNER 2014» της HONEYWELL

0

Η ΗΟΝEYWELL, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, απένειμε αποκλειστικά στην Εταιρία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ τον χρυσό τίτλο του «GOLD channel PARTNER» για το 2014 και μάλιστα με έμφαση σε θέματα ύψιστης σημασίας για τον Κλάδο με αντικείμενο την Ασφάλεια, όπως είναι η Υποστήριξη Πελατών και η Τεχνική Γνώση- Εξειδίκευση.

zari

Η Honeywell με 125 χρόνια ιστορίας και προσήλωσης στην έρευνα-τεχνολογία, διαθέτει 22.000 εξειδικευμένους επιστήμονες, 116 μονάδες ή τμήματα Έρευνας, έχοντας ήδη 34.000 τεχνολογικές- προϊοντικές πατέντες και πάρει πάνω από 100 διεθνή και κλαδικά βραβεία, που πιστοποιούν τα παραπάνω. Επίσης είναι Νο 1 συνολικά στα Συστήματα Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Αυτοματισμού, με τζίρο κοντά στα 15 δις ευρώ σε πολλές χώρες του κόσμου (των ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένων). Δραστηριοποιείται σε 68 χώρες, με 132.000 εργαζομένους, κι ο συνολικός της τζίρος ανέρχεται στα 40 δισ. ευρώ (όσο το 1/4 του Ελληνικού ΑΕΠ).

Εκτός από την Ασφάλεια και τα Συστήματα Ελέγχου, η Honeywell ασχολείται και με άλλες τεχνολογίες αιχμής όπως: αεροδιαστημική, ειδικά προϊόντα-συστήματα υψηλής τεχνολογίας στους τομείς της Ενέργειας, Υγείας, Υποδομών & Mobile Επικοινωνιών, ενώ παράλληλα συμπεριλαμβάνεται στην λίστα Εταιρών Fortune 100.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, εταιρία-ηγέτης στην χώρα μας στα Συστήματα Ασφαλείας & Ελέγχου, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, 22.000 πελάτες και υγιή -σταθερή πορεία στις δύσκολες Ελληνικές συνθήκες, κατορθώνει να συνεργάζεται επάξια αλλά και πολύ αποδοτικά, με μία Εταιρία “worldwide leader” : την HONEYWELL. Το Εταιρικό Όραμα των δύο εταιριών, συνδέεται εδώ και χρόνια με σκοπό την «δημιουργία ενός ασφαλέστερου κόσμου, με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες καινοτομίας και ευκολίας-φιλικότητας στον χρήστη-συνεργάτη-πελάτη».

Share.

Leave A Reply