Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για το Ψηφιακό Μουσείο της Ακρόπολης

0

Μπορεί η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) να αναγκάστηκε να προκηρύξει για τρίτη φορά το έργο της ανάπτυξης του Ψηφιακού Μουσείου Ακρόπολης προϋπολογισμού 1,361 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και 1,675 (με ΦΠΑ) καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον τις δύο πρώτες, στη φάση αυτή, ωστόσο, προσήλθαν για την αυτοψία των χώρων του Μουσείου εκπρόσωποι από 10 εταιρείες.

akropoli

Αυτό σημαίνει ότι οι 10 αυτές εταιρείες εξετάζουν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό! Πρόκειται για τον ΟΤΕ, την Talent Πληροφορικής, την Telmaco, την Kickback, την AMS Συστήματα οργάνωσης αρχείων, την Πρίσμα Ηλεκτρονικά, την Έψιλον International, την Unisystems, την Interlease DSA και την ONEX.

Με ενδιαφέρον αναμένεται λοιπόν ποιες από τις παραπάνω εταιρείες θα προσέλθουν στο ραντεβού της 29ης Οκτωβρίου για να καταθέσουν προσφορά και να προχωρήσει ο διαγωνισμός. Να σημειωθεί ότι το έργο θεωρείται ιδιαίτερο ως προς τις προδιαγραφές του και εκεί αποδόθηκε το γεγονός ότι τις προηγούμενες δύο φορές που προκηρύχθηκε δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον των εταιρειών.

Share.

Leave A Reply