Η Majar αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Strong και Thomson

0

Ολοκληρώθηκε στις αρχές Αυγούστου 2014 η συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διάθεσης της προϊοντικής γκάμας των brands STRONG και THOMSON από την MAJAR – Aφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ, για την Ελλάδα, και την Κύπρο.

majar

Η επιλογή της MAJAR από την STRONG G.m.b.H – που αποτελεί τον ιδιοκτήτη του trademark STRONG Digital / THOMSON παράλληλα, και είναι παράλληλα υπεύθυνη για την διανομή των προϊόντων της, αποτελεί μια επιβεβαίωση της σταθερής και αξιόλογης πορείας που ακολουθεί η εταιρία από το 1978, ενισχύοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της με μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον χώρο του Home Entertainment και Multimedia!

Ιδρυθείσα στην Ιαπωνία, η STRONG διαθέτει μια ιστορία που ξεπερνάει τα 100 χρόνια δραστηριότητας, αναπτύσσοντας μεγάλη εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε μια πλήρη γκάμα καταναλωτικών προϊόντων όπως Δορυφορικοί, Επίγειοι Ψηφιακοί, Καλωδιακοί και IPTV αποκωδικοποιητές, αλλά και ολοκληρωμένη σειρά Αναλωσίμων, Αξεσουάρ και gadgets, συνώνυμα με την υψηλή ποιότητα και τεχνολογική καινοτομία.

Διαθέτοντας ένα ισχυρό τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης που εδρεύει στην Ευρώπη, και με εμπορική παρουσία σε 55 χώρες παγκοσμίως, η STONG αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα των καταναλωτικών ειδών, η STONG έχει εντοπίσει τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, και στοχεύει να εμπλουτίσει τις ψηφιακές εμπειρίες τους στα πολυμέσα, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα, με ευρωπαϊκό σχεδιασμό, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Εταιρία με οικολογική ευαισθησία και κουλτούρα, διαθέτει οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό και λειτουργιών των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων υλών αλλά και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Με όραμα αναπτύσσει τις ψηφιακές συσκευές για την «έξυπνη» οικιακή διασκέδαση και θέλει να μπορεί να παρέχει μια προϊόντική πρόταση σε κάθε ψηφιακή κατηγορία του μέλλοντος. Με moto “STRONG Digital TV” συνεχίζει να πρωτοπορεί και να καθιερώνεται ως brand παρέχοντας τα πάντα για την Ψηφιακή Τηλεόραση και όχι μόνο.

Εν’ όψη της Ψηφιακής μετάβασης στην Ελλάδα, η πλήρης γκάμα σε Επίγειους Ψηφιακούς Αποκωδικοποιητές STRONG και THOMSON είναι ήδη διαθέσιμη και ήδη διατίθεται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της MAJAR AE, ενώ μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2014 θα έχει συμπληρωθεί συνολικά το προϊόντικό χαρτοφυλάκιο σε όλες τις κατηγορίες που διαθέτει ο κατασκευαστής. Τα προϊόντα διατίθενται με ελληνικό μενού και ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.majar.gr / www.strong.tv

Share.

Leave A Reply