Διαβούλευση στο πλαίσιο της Δράσης «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»

0

Ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, κ. Μενέλαος Δασκαλάκης  προσκαλεί τους Παρόχους κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην εμπορική διάθεση τόσο εξοπλισμού ΤΠΕ όσο και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σε Διαβούλευση για τη νέα Δράση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», με τίτλο «Ψηφιακή Αλληλεγγύη», την Τετάρτη 17/9/2014 και ώρα 14:00, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγος).

Daskalakis

Στόχος της δράσης είναι η ένταξη ή/και τη διατήρηση των πολιτών που είναι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, στην Κοινωνία της Πληροφορίας, μέσω της παροχής ίσων ευκαιριών πρόσβασης στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στους πολίτες, της μείωσης του ψηφιακού χάσματος, της αύξησης της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας και των ευρυζωνικών υπηρεσιών.

Η δράση αφορά πολίτες στις οκτώ περιφέρειες αμιγούς σύγκλισης της χώρας, όπου συμπεριλαμβάνονται η Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με υποβολή του επισυναπτόμενου Εντύπου Δήλωσης Συμμετοχής στο e-mail f.papathanasiou@madc.gr ή μέσω FAX στο 210 37.22.499, έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2014.

Share.

Leave A Reply