Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 28 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News»Ελλάδα

Νέο business unit στην GLOBALSAT

01/09/2014infocomBy infocom2 Mins Read Ελλάδα Επιχειρήσεις

Η ομάδα της GLOBALSAT ενισχύεται και προσθέτει στο δυναμικό της νέα στελέχη, που θα στηρίξουν το νέο Strategic Sourcing Business Unit της εταιρείας που δημιουργήθηκε και αφορά στη διαχείριση, επιλογή, διανομή, τοποθέτηση και προώθηση προϊόντων τεχνολογίας για μεγάλες αλυσίδες λιανικής και παρόχους τηλεπικοινωνιών.

globalsat

Τη θέση του Strategic Sourcing Director αναλαμβάνει ο κος Πάνος Πανούσης. Ο κος Πανούσης διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών καθώς εργάζεται στη συγκεκριμένη αγορά τα τελευταία 19 χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Όμιλο Γερμανό ως Δ/ντής Καταστήματος. Το 2001 μετακινήθηκε στα κεντρικά του Ομίλου και ανέλαβε τη θέση του Product Manager για τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Μετά την εξαγορά της Γερμανός ΑΕ από τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE το 2007 ανέλαβε τη θέση του Senior Product Manager για το τμήμα των αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και παράλληλα πέρασαν στην ευθύνη του, πέρα από την Ελλάδα και οι αγορές της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

O κος Γιάννης Νικόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Project Leader για μεγάλο Strategic Sourcing έργο της εταιρείας, το οποίο αφορά σε μεγάλο πάροχο τηλεπικοινωνιών. Ο κος Νικόπουλος βρίσκεται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των πωλήσεων από το 2009. Ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία Πλαίσιο Computers ως Product Manager, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε Key Account Manager στην HTC SEE. Το 2012 μετακινήθηκε στη SAMSUNG HELLAS, ως Key Account Manager για το Τμήμα Κινητής Τηλεφωνίας.

Τέλος ο κος Καλλιμάνης Ανδρέας αναλαμβάνει τη θέση του Web & IT Executive και έχει υπό την ευθύνη την υποστήριξη του συγκεκριμένου Business Unit καθώς και της εταιρείας συνολικά σε θέματα και έργα Πληροφορικής. Ο κος Καλλιμάνης έχει εργαστεί στην Intracοde ως Σύμβουλος Μηχανογράφης εταιρειών, ενώ από το 2011 έως σήμερα εργάζονταν στη Fujitsy Service Partner ως μέλος του Service Desk-IT Support για υποστήριξη των χρηστών της Wind Telecommunications A.E. ενώ παράλληλα συμμετείχε σε έργα δομημένης καλωδίωσης και μελέτες δικτύων.

Καλωσορίζουμε τα νέα στελέχη στην οικογένεια της Globalsat και εκτιμούμε ότι με την εμπειρία τους και τη θετική τους διάθεση θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας, καθώς και στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

GLOBALSAT Teleunicom
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Uni Systems: διεθνής επέκταση, άμυνα και AI στο επίκεντρο της στρατηγικής

Το χαμένο στρατηγικό πλεονέκτημα του 50% – Ανώτατη ηγεσία χωρίς γυναίκες

Η Amazon και η Anthropic ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Real Consulting: σημαντική αύξηση οικονομικών μεγεθών το 2025

Η Wolt και η Dott ενώνουν δυνάμεις και φέρνουν τη μικροκινητικότητα στο Wolt+

Η ελληνική ομάδα στην κορυφή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Skills Upload Jr του Ιδρύματος Vodafone

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Ξεπέρασε τα 74 εκατομμύρια ο παγκόσμιος στόλος ηλεκτρικών αυτοκινήτων
  • Χαμηλή παραγωγικότητα και γήρανση πιέζουν την ελληνική αγροτική παραγωγή
  • SmartTalks #114: Μιχάλης Χρονόπουλος, G4S Telematix – Στρατηγική ασφαλούς κινητικότητας!
  • Aboutnet: Ενισχύει τη θέση της με την απορρόφηση πελατολογίου και στελεχών της MyWebDesign
  • ΕΤΕπ – Εθνική Τράπεζα: Κινητοποιούν έως 200 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση πράσινων επενδύσεων
  • Αύξηση των επιβατών στα 24 αεροδρόμια της ΥΠΑ για το πρώτο τρίμηνο του 2026
  • Η KIEFER στην InterAigis 2026: Παρουσιάστηκε το πρώτο τετράποδο πυροσβεστικό ρομπότ στην Ελλάδα
RSS itsecuritypro.gr
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.