Η WESTNET παρουσιάζει το νέο ASUS MEMO Pad 7-ME 176 CX

0

Η WESTNET DISTRIBUTION, του Ομίλου Π. Γερμανού, παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά το ASUS MEMO Pad 7 ME 176 CX, το νέο tablet που συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις, design και οικονομία, καθώς αποτελεί το πρώτο android tablet με τον τελευταίο επεξεργαστή Intel Bay TrailT3745 (64-bit, 2MBCache, 4 cores-4 threads, 1.86GHz) που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στη μοναδική τιμή των 159€.

ASUS_MEMO

Το ASUS MEMO Pad έρχεται από τη WESTNET DISTRIBUTION στην ελληνική αγορά σε 4 διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό, μπλε και κόκκινο) και είναι η νέα πρόταση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πλέον απαιτητικών καταναλωτών. Διαθέτει κορυφαία οθόνη IPS7”, ανάλυσης 1280×800 pixelsκαι 2 κάμερες (κύρια με αισθητήρα 2 MP και δευτερεύουσα με αισθητήρα 0.3 MP) που, μαζί με την Pixelmastertechnology της ASUS, υπόσχονται μοναδικές λήψεις και δίνουν άλλη διάσταση στις “selfie” picsμιας και ,αυτόματα η πίσω κάμερα, μπορεί να αναγνωρίσει έως 3 διαφορετικά πρόσωπα και να “τραβήξει” την καλύτερη δυνατή φωτογραφία χωρίς να κάνετε τίποτα περισσότερο απ’ το να στρέψετε το tablet προς τα εσάς! Επιπλέον, διαθέτει μνήμη RAM 1 GB, έχει χωρητικότητα 16 GB, Bluetooth, MIRACAST (ασύρματη μετάδοση εικόνας και ήχου ) ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει, επιπλέον του GPS, GLONASS, επιτρέποντας έτσι την βελτιστοποίηση της πλοήγησης στις πιο δύσκολες συνθήκες (π. χ εντός κλειστών χώρων).

Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από υψηλή αυτονομία, μιας και, ο συνδυασμός του Intel επεξεργαστή με την πολύ μεγάλη -σε χωρητικότητα- μπαταρία, μπορούν να προσφέρουν έως και 9 ώρες διάρκεια χρήσης.

Το νέο ASUS MEMO Pad 7 δίνει μία νέα διάσταση στην εμπειρία χρήσης tablet καθώς διαθέτει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android Kit-Kat 4.4.2 ενώ μέσω του εξαιρετικά εύχρηστου ZEN user interface, εξασφαλίζει πως ο χρήστης θα επωφελείται στο μέγιστο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του tablet, του οποίου η χρήση γίνεται πλέον ακόμα πιο απλή! Με το ZENUI μπορείτε να είσαστε ήσυχοι, μιας και φροντίζει να σας ενημερώνει/ υπενθυμίζει όλες τις σημαντικές σας υποχρεώσεις μέσω του whatnext αλλά και του do it later. Περισσότερα για το ZEN UI εδώ

ASUS MEMOPAD 7_WHITE

ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ΣΚΟΡ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 4ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ANTUTU

Σύμφωνα με το ανεξάρτητο λογισμικό (benchmarkingtool) σύγκρισης προϊόντων, ANTUTU, που αξιολογεί την επίδοση των androidtablets και smartphones, το ASUS MEMO Pad 7 ME 176 CΧ βαθμολογείται  με υπερδιπλάσιο  σκορ σε σχέση με 4πύρηνα Tablet που δεν διαθέτουν INTEL επεξεργαστές.

Το νέο ASUS MEMO Pad 7,  το πρώτο android tablet με 4πύρηνο INTEL  επεξεργαστή, θα το βρείτε στην μοναδική τιμή των 159€ στα καταστήματα των αλυσίδων Media-Markt, Public, WIND καθώς και σε περισσότερα από 1000 καταστήματα πώλησης προϊόντων τεχνολογίας.

Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών Πάνου Γερμανού, είναι ο μοναδικός διανομέας της εταιρίας ASUS στην Ελλάδα για  Notebooks, Desktops, AiO PC, Monitors και Tablets.

Δείτε το βίντεο του ASUS MEMO Pad 7 ME 176 CΧ εδώ

Share.

Leave A Reply