Τις λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Impact εμπιστεύεται η Euronet

0

Η Euronet, πολυεθνική εταιρία σε υπηρεσίες και προϊόντα χρηματικών συνδιαλλαγών, εμπιστεύεται τις e-invoicing λύσεις της Impact .

Euronet-worldwide-logo

Συγκεκριμένα, η Euronet Prepaid Services εφαρμόζει τη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Impact εδώ και δυο έτη, σε συνέχεια αιτήματος που είχε από σημαντικό της πελάτη. Πλέον, ενώ έχει εφαρμόσει την ηλεκτρονική τιμολόγηση σε όλο και περισσότερους πελάτες και έχοντας αντιληφθεί τα οφέλη της στην πράξη, η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει τη λύση και για την Euronet Card Services.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Γιώργος Αθηναίος, Οικονομικός Διευθυντής της Euronet: «Ενώ εφαρμόσαμε αρχικά την ηλεκτρονική τιμολόγηση σε συνέχεια αιτήματος πελάτη μας, στην πορεία αντιληφθήκαμε τα πολύ σημαντικά οφέλη της που προέρχονται από τη μείωση κόστους, αλλά και την ταχύτητα τιμολόγησης. Έτσι, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην επέκταση των λύσεων της Impact και στη δεύτερη εταιρεία μας, έχοντας μια κοινή λύση για την αρχειοθέτηση των παραστατικών μας, μέσω της οποίας μπορούμε ανά πάσα στιγμή να διαχειριστούμε τα παραστατικά από κοινού ή ξεχωριστά για την κάθε εταιρεία. Επιπλέον, η ηλεκτρονική αποστολή των τιμολογίων μέσω της υπηρεσίας Paper less Connect γίνεται αυτοματοποιημένα και διακριτά για την κάθε εταιρεία, προσδίδοντας επιπλέον οφέλη σε εμάς και τους πελάτες μας».

Share.

Leave A Reply