Αποχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος Επιχειρήσεων της Google

0

Ο Nikesh Arora, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Επιχειρήσεων της Google, αποφάσισε να αποχωρίσει από τον τεχνολογικό κολοσσό, προσθέτοντας το όνομά του στην ολοένα και αυξανόμενη λίστα σημαντικών στελεχών της εταιρείας που διακόπτουν τη συνεργασία τους.

BL01_IT_NIKESH_ARO_1444099g

Ο Nikesh Arora αποτελούσε βασικό στέλεχος της εταιρείας και σύμβουλος του Larry Page για σχεδόν δέκα χρόνια, ενώ ήταν και ο κύριος σύνδεσμος της Google με τη Wall Street. Ο Arora θα συνεχίσει την καριέρα του ως Αντιπρόεδρος και CEO του τμήματος Internet και Media της ιαπωνικής SoftBank.

Ο Omid Kordestani, μέχρι πρότινος επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων,  θα αναλάβει τα ηνία της καίριας αυτής θέσης. Η μετακίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία από τις πολλές που έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους μήνες στη Google, επιβεβαιώνοντας το πνεύμα ανακατάταξης που επικρατεί στην εταιρεία.

O Larry Page αναφέρει στο λογαριασμό του στο Google+ για την αποχώρηση του Arora: «Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, ο Nikesh Arora, Διευθύνων Σύμβουλος Επιχειρήσεων, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Google για να συμμετάσχει σε ένα από τους εταίρους μας, τη SoftBank, ως Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος Internet και Media. Θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση στο Βρετανικό Μουσείο, το οποίο για κάποιο λόγο ο Sergey είχε αποφασίσει ότι θα ήταν μια καλή τοποθεσία για συνέντευξη. Ο Nikesh υπήρξε ένας τεράστιος ηγέτης, σύμβουλος και μέντορας για πολλούς χρήστες της  Google – συμπεριλαμβανομένου και εμού. Έχουμε μάθει πολλά μαζί και ήταν πολύ διασκεδαστικά σε όλη τη διάρκεια της κοινής μας διαδρομής». 

Share.

Leave A Reply