Οι comBOX multi-WAN Services στο εξωτερικό!

0

Η Protonyx Data Services, ανακοινώνει την εφαρμογή και υλοποίηση των comBOX υπηρεσιών στο εξωτερικό, για λογαριασμό συνεργατών της, με ηγετική θέση στους χώρους της ναυτιλίας και των φαρμακευτικών επιχειρήσεων.

logo_website

Τα γραφεία των συνεργατών στο εξωτερικό χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες comBOX και την τεχνολογία VLL (VirtualLeasedLine), με μεγάλη επιτυχία για ταχύτατη και αξιόπιστη πρόσβαση στο Internet καθώς επίσης για διασύνδεση των απομακρυσμένων εγκαταστάσεων, μειώνοντας δραστικά τα κόστη τους.

Η Protonyx Data Services έχει πραγματοποιήσει εγκαταστάσεις στην Τουρκία, Ιορδανία, Αίγυπτο, Λιβανο, Κροατία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κύπρο και Ουκρανία σε χρόνο υλοποίησης μικρότερο από μία εβδομάδα ανά περίπτωση. Δεν χρειάστηκε καμία δραστική και χρονοβόρα αλλαγή στην τοπολογία του δικτύου.

Αν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και υπάρχει ανάγκη για διεθνή μισθωμένα κυκλώματα MPLS, ή εάν έχετε πελάτες εκτός Ελλάδας και αντιμετωπίζετε προβλήματα επικοινωνίας και ταχύτητας μέσω του διαδικτύου μειώνοντας παράλληλα το δικτυακό κόστος, τότε επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε την άμεση και μόνιμη λύση!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 550, Άλιμος 17456

Τηλέφωνο: (+30) 210 990 2272

Email: info@protonyx.com

Ιστοσελίδα: www.protonyx.com

Share.

Leave A Reply