Η LG παρουσίασε το LG G3

0

Με moto «Simple is the new smart», η LG παρουσίασε τη νέα της «ναυαρχίδα» LG G3, σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο.

LG_G3_1

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο Dr. Ramchan Woo, Head of Smartphone planning της LG, ο οποίος αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και το σκεπτικό της δημιουργίας του LG G3. Η απλότητα της χρήσης ήταν ο κύριος πυλώνας των παραπάνω, και με γύρω από αυτήν δούλεψαν οι μηχανικοί της εταιρείας.

Στη συνέχεια, ο James Marshall, Head of Mobile Product Marketing της LG Europe, παρουσίασε αναλυτικότερα το hardware, την τεχνολογία και τις δυνατότητες πίσω από το G3.

LG_G3_2

Την παρουσίαση έκλεισε ο Andy Couphlin, Head of Mobile της LG για Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία , ο οποίος έδειξε κάποια από τα έξυπνα χαρακτηριστικά του LG G3 με σκοπό την άνετη και γρήγορη χρήση του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ken Hong, Head of Global PR της LG, η στρατηγική της εταιρείας στοχεύει στην κυκλοφορία της εκάστοτε ναυαρχίδας όλο και πιο νωρίς, ρίχνοντας τον “κύκλο” ζωής της συσκευής ελαφρώς κάτω από τους 12 μήνες.

Επιπλέον η LG προσανατολίζεται στη σταθεροποίηση κοντά στις 5,5 ίντσες, μη θεωρώντας μεγάλο το μέγεθος αυτών των συσκευών, ενώ δεν είδε την αντίστοιχη ανταπόκριση που θα περίμενε από τις συσκευές των 6 ιντσών. Δεν αποκλείεται μάλιστα, το ενδεχόμενο η επόμενη ναυαρχίδα και διάδοχος του G3 να έχει οθόνη 5,7 ιντσών.

Share.

Leave A Reply