Συνεργασία Mellon Technologies και TARGIT

0

Η Mellon Technologies ξεκίνησε συνεργασία με την TARGIT και αξιοποιεί πλέον την πλατφόρμα Επιχειρηματικής Ευφυΐας TARGIT Decision Suite για να συνδυάζει δεδομένα από διάφορες πληροφοριακές πηγές και να αναλύει και να οπτικοποιεί τον μεγάλο όγκο των δεδομένων της.

mellon_and_targit

Επιπρόσθετα, έχει επιτύχει μείωση στο χρόνο προετοιμασίας αναλύσεων και αναφορών –  συχνά χωρίς τη βοήθεια του τμήματος IT – καθώς και αποτελεσματική διαχείριση κόστους, αναλύοντας τα χρηματοοικονομικά της στοιχεία από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Ο κ. Βάσσης, Εμπορικός Διευθυντής της TARGIT Ελλάδος,  επεσήμανε ότι «Το TARGIT Decision Suite αξιοποίησε κάθε πληροφορία στις υφιστάμενες πληροφοριακές πηγές της εταιρείας και έδωσε τη λύση στη διαχείριση του όγκου πολύπλοκων δεδομένων. Ασφαλώς εξοικονόμησε πολύτιμο χρόνο για άλλα καθήκοντα στα τμήματα που υλοποιήθηκε, παρέχοντας τα θεμέλια αλλά και την ασφάλεια στη λήψη γρήγορων και σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων».

«Η δυνατότητα σωστής, εύκολης και γρήγορης επεξεργασίας δεδομένων από διαφορετικές πηγές για τη διεξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων σε έναν όμιλο με διαφορετικές δραστηριότητες και εταιρείες και εκτεταμένη γεωγραφική παρουσία όπως η Mellon είναι κρίσιμης σημασίας. Το TARGIT Decision Suite μπορεί και μας υποστηρίζει δίνοντάς μας τα κατάλληλα εργαλεία για τη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων» σχολίασε ο κ. Χρήστος Λαναράς, ERP Manager του Ομίλου Εταιρειών Mellon.

Share.

Leave A Reply