Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Η Anemon Villas ανέπτυξε την mobile εφαρμογή της με το Jupitee for Hotels

0

Το Anemon Villas, ένα συγκρότημα από πολυτελείς βίλες στον Κίσσαμο Χανίων εμπιστεύτηκε τη λύση Jupitee for Hotels για την ανάπτυξη της mobile εφαρμογής της για Android και iOS.

Anemon Villas Mobile App by Jupitee_ipad

Μέσα από την εφαρμογή, οι πελάτες του Anemon Villas έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν

  • για κάθε μια από τις διαθέσιμες βίλες και να κάνουν κράτηση
  • για τις παροχές του συγκροτήματος
  • για τις επιλογές που έχουν για φαγητό και ποτό στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων
  • για τις παραλίες, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν χάρη στον ενσωματωμένο χάρτη και τέλος,
  • για τον καιρό και τα χρήσιμα τηλέφωνα ανά κατηγορία ενδιαφέροντος

 

Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι native – αξιοποιεί δηλαδή πλήρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής στην οποία εγκαθίσταται – ο χρήστης μπορεί για παράδειγμα να εντοπίζει τη θέση του στον χάρτη χάρη στο GPS, αλλά και η Anemon Villas να χρησιμοποιεί τα push notifications για να ενημερώνει τους επισκέπτες της δωρεάν για τυχόν προσφορές ή τοπικές εκδηλώσεις.

Τέλος, η εφαρμογή είναι πλήρως λειτουργική ακόμη και εκτός σύνδεσης στο internet, έτσι ώστε να μην απαιτείται από τον χρήστη να βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένος στο internet, παροχή που εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους ξένους επισκέπτες που κάνουν χρήση roaming.

Ο Στέφανος Λαγουδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Anemon Villas δήλωσε σχετικά To Jupitee for Hotels αποτελεί ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον επιχειρηματία του κλάδου της φιλοξενίας αφού λειτουργεί ως εικονικός ξεναγός και εκπρόσωπος guest relations και ο επισκέπτης ως τελικός αποδέκτης ενθουσιάζεται από την εμπειρία χρήσης και εν τέλει λειτουργεί ως ο καλύτερος διαφημιστής των υπηρεσιών μας.”

Η λύση Jupitee for Hotels δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας να αναπτύξει τη δική της mobile εφαρμογή για iOS και Android και αξιοποιώντας την υπηρεσία Jupitee 360, να αναθέσει στη Jupitee την ανάπτυξη και διάθεση της εφαρμογής στα αντίστοιχα appstores.

Σε αντίθεση με τις custom εφαρμογές, το περιεχόμενο, η εμφάνιση και η δομή της εφαρμογής μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε το επιθυμεί ο διαχειριστής της εφαρμογής και οι αλλαγές πραγματοποιούνται αυτόματα στις συσκευές των τελικών χρηστών. Έτσι μειώνεται σημαντικά το κόστος και ο χρόνος ενημέρωσης της εκάστοτε εφαρμογής.

Share.

Leave A Reply