Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Βιομηχανική Διαδικτυακή Κοινοπραξία για τα πρότυπα IoT

0

Η AT & T, η Cisco Systems, η General Electric, η IBM και η Intel συνεργάζονται, δημιουργώντας την Industrial Internet Consortium (IIC), μια Κοινοπραξία για τη δημιουργία προτύπων Internet of Things (IoT).

beecham_research_internet_of_things

Μερικά από τα “βαριά” ονόματα του χώρου, προκειμένου να δώσουν ώθηση στο οικοσύστημα του IoT, δημιουργούν μια μη κερδοσκοπική ομάδα (IIC), με σκοπό να επικεντρωθούν στη δοκιμή εφαρμογών που μπορούν να επηρεάσουν τα παγκόσμια πρότυπα IoT για το Internet και τα βιομηχανικά συστήματα.

Ο William Ruh, αντιπρόεδρος του παγκόσμιου κέντρου λογισμικού της General Electric, δήλωσε σχετικά με την Κοινοπραξία: «Δεν νομίζω ότι έχει δοκιμαστεί κάτι τόσο μεγάλο στο παρελθόν. Θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους, τις μηχανές και τα επιμέρους στοιχεία να εργάζονται από κοινού».

Η κοινοπραξία θα επικεντρωθεί εκτός των άλλων σε τομείς εφαρμογής όπως οι κατασκευές, η εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου, η υγειονομική περίθαλψη και η μεταφορά, καθώς σε αυτούς τους τομείς, οι λύσεις υλικού και λογισμικού συχνά δεν είναι απόλυτα συμβατές όταν προέρχονται από ανταγωνιστικούς προμηθευτές, ενώ η σημασία τους είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

Η δυνατότητα συμμετοχής στην IIC είναι ανοιχτή σε όλους, ωστόσο η AT & T, η Cisco, η GE, η IBM και η Intel θα κατέχουν μόνιμες έδρες στην οργανωτική επιτροπή της Κοινοπραξίας, μαζί με ακόμα τέσσερα εκλεγμένα μέλη.

Share.

Leave A Reply