Η Globo Technologies Microsoft Gold Partner Collaboration & Content

0

H GLOBO Technologies απέκτησε πιστοποίηση Microsoft Gold Partner σε Collaboration & Content, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη σταθερή δέσμευσή της για όλο και πιο αποτελεσματική κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς.

globo

Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση της Microsoft στον συγκεκριμένο τομέα, η οποία δίνεται σε σημαντικούς συνεργάτες όπως η GLOBO Technologies, που διαθέτουν ομάδα αφοσιωμένων μηχανικών με αδιαμφισβήτητη εμπειρία και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου και οι οποίοι έχουν την ικανότητα επιτυχημένης υλοποίησης ακόμα και των πιο εξειδικευμένων και πολύπλοκων έργων.

Η εν λόγω αναβάθμιση στη συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή λογισμικού, δίνει στη GLOBO Technologies τη δυνατότητα να έχει άμεσα απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία και το λογισμικό που αφορούν υπηρεσίες και λύσεις για την πλήρη αξιοποίηση του περιβάλλοντος SharePoint. Το SharePoint αποτελεί τη βασική πρόταση της Microsoft σε ότι αφορά το Collaboration & Content – ανάλυση και σχεδιασμός, υλοποίηση και ανάπτυξη εφαρμογών, αναβάθμιση, μετάπτωση, διασύνδεση, υποστήριξη- και η ενσωμάτωσή του στη λειτουργία οποιασδήποτε επιχείρησης δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη της να μοιράζονται τις ιδέες και τις εμπειρίες τους, να αναπτύσσουν εφαρμογές για τις ανάγκες τους και να βρίσκουν τις κατάλληλες πληροφορίες ώστε να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Οι υπηρεσίες της GLOBO Technologies πάνω στην πλατφόρμα SharePoint αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τη δημιουργία πλήθους εφαρμογών που συμβάλλουν ουσιαστικά στον έλεγχο της πληροφορίας, στην ενοποίηση της υποδομής και τη μείωση του διαχειριστικού κόστους, με παράλληλη αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης. Ενδεικτικά αναφέρονται εφαρμογές όπως e-procurement, e-learning, Helpdesk, Asset Management, Vacation Requests, ISO Application και άλλες, τις οποίες η GLOBO Technologies υλοποιεί τόσο στις υποδομές του πελάτη, όσο και σε περιβάλλον cloud Microsoft Office365 και SharePoint Online.

Share.

Leave A Reply