Η Yuboto, εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Mobile Marketing ανακοίνωσε τη διάθεση της υπηρεσίας Facebook Passport.

Facebook Pass logo

Η υπηρεσία, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο mobile & digital marketing που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να προβληθούν αποτελεσματικά και χωρίς κόστος  μέσα από το internet, τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό ή έντυπο περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία και διάθεση ηλεκτρονικών κουπονιών, τα οποία αποστέλλονται με SMS απευθείας στα κινητά των πελατών της επιχείρησης, αλλά και των φίλων αυτής στο facebook.

Πρόκειται για μία 100% μετρήσιμη προωθητική ενέργεια, η οποία όχι μόνο επιτυγχάνει την ενεργοποίηση και την επέκταση του πελατολογίου μιας επιχείρησης, αλλά εξασφαλίζει  και τη διαρκή δωρεάν προβολή σε τρίτους μέσα από τις ενέργειες LIKE & SHARE που είναι διαθέσιμες στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto δήλωσε σχετικά:  «Κατά τον σχεδιασμό της υπηρεσίας, κληθήκαμε να λύσουμε δύο βασικά θέματα που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη του mobile & digital marketing στην Ελλάδα. Το πρώτο αφορά στα υψηλά κόστη υλοποίησης ενώ το δεύτερο στις μη φιλικές προς το χρήστη διαδικασίες. Στη Yuboto δουλέψαμε μεθοδικά με στόχο να παρέχουμε σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ένα  ολοκληρωμένο και οικονομικό πακέτο τόσο απλό και φιλικό προς το χρήστη… όσο η πλοήγηση στο Facebook!»

Η υπηρεσία διατίθεται σε προσφορά εντελώς δωρεάν έως τις 16/3/2014 με την αγορά credits και είναι διαθέσιμη σε τρία πακέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Facebook Passport by Yuboto, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.yuboto.com ή καλέστε από σταθερό στο 801 100 12 12 ή από κινητό στο 211 11 44 111. 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply