Το 32,3% της Forthnet κατέχει, άμεσα ή έμμεσα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Wind η οποία με επιστολή της ως οφείλει έχει ενημερώσει την ίδια την εταιρεία και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

forthnet_financials

Το ποσοστό που κατέχει άμεσα έχει φθάσει το 5,26% (το 3,06% που αγόρασε πακέτο από θεσμικό επενδυτή και 2,2% που έχει μαζέψει τμηματικά) γεγονός που σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα η Wind αγοράζει από το Χρηματιστήριο μετοχές της Forthnet.

Εκτιμάται ότι η Wind θα συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Forthnet, ωστόσο, με ενδιαφέρον αναμένεται αν θα υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα οι οποίες θα αλλάξουν το τοπίο στην αγορά των τηλεπικοινωνιών.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply