«Ζέσταμα» για τη Βαρκελώνη κάνουν οι ελληνικές startups

0

Δυναμικό παρόν  στην έκθεση MWC2014 που θα γίνει στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο του 2014 επιθυμούν να δώσουν οι ελληνικές start up επιχειρήσεις.

hsa

Όπως ανακοίνωσε ο Hellenic Startups Association όλες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις -που υπολογίζονται περί τις 35- θα ενωθούν σε ένα εθνικό ελληνικό περίπτερο που φιλοδοξεί να κλέψει τις εντυπώσεις στην Ισπανία και να προσελκύσει τα βλέμματα και τον ενδιαφέρον όχι μόνο των δημοσιογράφων, αλλά κυρίως των επενδυτών που θα βρεθούν εκεί.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η ελληνική αποστολή (η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα σε συνέντευξη τύπου) είναι ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας μπορεί να ανταποκριθεί στο διεθνές απαιτητικό κοινό αφενός και αφετέρου ότι ευνοεί τις συνέργειες στο χώρο της καινοτομίας.

Η επιχειρηματική αποστολή στη Βαρκελώνη εντάσσεται στη σειρά εξωστρεφών δράσεων με τον τίτλο Σynergies, που προγραμματίζουν σε σύμπραξη οι καινοτομικές επιχειρηματικές ενώσεις ΣΕΚΕΕ (mobile apps), ΕΝΕΒΗ (μικροηλεκτρονική), ΕΒΙΔΙΤΕ (αεροδιαστημική), Η-Bio (Βιοτεχνολογία) και ΕΕΝΕ (startups), για την περίοδο 2013 και 2014.

Share.

Leave A Reply