Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Η Globo Technologies Πιστοποιείται ως Microsoft Silver Partner

0

Logo_GLOBO_Technologies

H GLOBO Technologies ανακοινώνει ότι απέκτησε πιστοποίηση Microsoft Silver Partner στον τομέα του Collaboration & Content, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία η οποία κατέχει ήδη την εξειδίκευση του Planning Services Partner for SharePoint, έλαβε τη συγκεκριμένη αναβάθμιση μετά από εκτενή εκπαίδευση και αξιολόγηση των μηχανικών της, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας που διαθέτει.

Η GLOBO Technologies διαθέτει μια ευρεία επιλογή από υπηρεσίες και λύσεις για την πλήρη αξιοποίηση του περιβάλλοντος SharePoint που αποτελεί τη βασική πρόταση της Microsoft σε ότι αφορά το Collaboration & Content: ανάλυση και σχεδιασμός, υλοποίηση και ανάπτυξη εφαρμογών, αναβάθμιση, μετάπτωση, διασύνδεση και υποστήριξη. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει έργα βασισμένα στην πλατφόρμα SharePoint, αναπτύσσοντας  λύσεις  που διευκολύνουν και αναβαθμίζουν την καθημερινή εργασία σε ένα γνώριμο περιβάλλον,  βασισμένο  στο διαδίκτυο και στα εργαλεία καθημερινής χρήσης της Microsoft, όπως είναι το Office και το Project. Χρησιμοποιώντας το SharePoint τα στελέχη μιας επιχείρησης μπορούν να μοιράζονται τις ιδέες και τις εμπειρίες τους, να αναπτύσσουν εφαρμογές για τις ανάγκες τους και να βρίσκουν τις κατάλληλες πληροφορίες ώστε να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Οι υπηρεσίες της GLOBO Technologies πάνω στην πλατφόρμα SharePoint αποτελούν την καλύτερη επιλογή για  τη δημιουργία πλήθους εφαρμογών που συμβάλλουν ουσιαστικά στον έλεγχο της πληροφορίας, στην ενοποίηση της υποδομής και τη μείωση του διαχειριστικού κόστους, με παράλληλη αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης.

Share.

Leave A Reply