Με κοινή εταιρία διαχείρισης δικτύου Vodafone-Wind

0

vodafone-wind

Ανακοινώνεται εκτός απρόοπτου την Τετάρτη 26 Ιουνίου η συμφωνία των Vodafone και Wind για τη δημιουργία και χρήση κοινού ακραίου δικτύου με την ίδρυση εταιρείας.

Για το μεσημέρι της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί και συνάντηση του Γλαύκου Περσιάνη (διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος) και του Νάσου Ζαρκαλή (διευθύνων σύμβουλος της Wind) με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου η κυβέρνηση να ενημερωθεί για την εν λόγω συμφωνία.

Οι δύο εταιρείες προχωρούν σε network sharing για να μειώσουν τα κόστη τους και να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση σε χώρους εγκατάστασης κεραιών, με στόχο τη βελτίωση των δυνατοτήτων των δικτύων τους ειδικά όσο αφορά τη μεταφορά δεδομένων.

Η πληροφορία για την ανακοίνωση της συμφωνίας διέρρευσε από το  Μέγαρο Μαξίμου, στελέχη του οποίου έκαναν λόγο για επένδυση της τάξεως των 200 εκατ. ευρώ καθώς και για 600 νέες θέσεις εργασίας. Αρμόδια στελέχη των δύο εταιρειών αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις προαναφερθείσες πληροφορίες παραπέμποντας στις επίσημες ανακοινώσεις. 

 

persianhs-zarkalhs

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)

Share.

Leave A Reply