Αμοιβή 100.000 δολαρίων δίνει η Microsoft για όποιον “σπάσει” τα Windows 8.1

0

Η Microsoft θα δώσει στη δημοσιότητα το Preview της νέας έκδοσης των Windows 8, τα  Windows 8.1 την ερχόμενη εβδομάδα, στις 26 Ιουνίου και οι hackers που ασχολούνται με τις ευπάθειες και την ασφάλεια, θα έχουν ένα ακόμα κίνητρο να ασχοληθούν μαζί τους με νόμιμο και προσοδοφόρο τρόπο. Η εταιρεία ανακοινώνει πως θα προσφέρει μέχρι και 100.000 δολάρια σε μετρητά, για εκείνους που θα ανακαλύψουν νέες ευπάθειες και απειλές ασφαλείας στη νέα έκδοση του λειτουργικού.

Hackers-Are-Playing-The-Game-For-Big-Money-Jackpots

Στα παραπάνω, οι υποψήφιοι hackers, μπορούν να προσθέσουν και ένα bonus 50.000 δολαρίων για να προτείνουν λύσεις ώστε να αντιμετωπιστεί η ευπάθεια που τυχόν εντοπίσετε. Για ένα ολόκληρο μήνα, από την 26η Ιουνίου έως και την 26η Ιουλίου, η Microsoft θέτει τα Windows 8.1 στη διάθεση των εθελοντών δοκιμαστών, οι οποίοι θα κληθούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε επιθέσεις και να αμειφθούν πλουσιοπάροχα.

Για το ίδιο χρονικό διάστημα, οι επίδοξοι hackers μπορούν παράλληλα ή ανεξάρτητα να δοκιμάζουν τις αντοχές του Preview του Internet Explorer 11 και για όποια κρίσιμη ευπάθεια εντοπίσουν, να προσθέσουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό, άλλα 11 χιλιάδες δολάρια. Όποιο λοιπόν κι αν είναι το κίνητρό του καθενός, από την απλή πρόκληση ως τον στόχο της αμοιβής, σπάστε τον κώδικα των Windows 8.1 και η 100 χιλιάδες δολάρια περιμένουν να γίνουν δικά σας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply