Έκλεισε το ψηφιακό χάσμα!

0

old-man-thoughtsΕπιτέλους, λύθηκε το θέμα της χαμηλής διείσδυσης του Internet στην Ελληνική κοινωνία.  Όλες οι έρευνες έδειχναν μέχρι τώρα ότι ο ηλικιακός πληθυσμός που αρνούνταν πεισματικά να απολαύσει τα αγαθά του Internet και του facebook, ήταν οι πολίτες άνω των 60 ετών.

Η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που μάστιζε τη χώρα, πήρε δραστικά μέτρα και έβαλε τέλος στην αντιδραστική άρνηση και στην οπισθοδρόμηση πίσω από την οποία οχυρωνόταν ορισμένα κοινωνικά στρώματα, αρνούμενα να κατανοήσουν την οριστική ρήξη με το παρελθόν και να αγκαλιάσουν τα αγαθά που φέρνει η τεχνολογία.

Ενέταξε λοιπόν τους συνταξιούχους στο μεγαλύτερο community του Ελληνικού Internet. Τους χρήστες του taxisnet. Στο φιλάνθρωπο πνεύμα λοιπόν της κυβέρνησης, εντάσσεται και η όλη διαδικασία για προμήθεια κλειδάριθμου, που αναβιώνει σε όλο τους το μεγαλείο ουρές και ταλαιπωρία, ώστε οι συνταξιούχοι να αισθανθούν οικεία και να μην βιώσουν το «Σύνδρομο Στέρησης Δημόσιας Υπηρεσίας».

Φυσικά, μετά την προμήθεια του κλειδάριθμου, ο κόσμος του Internet ανοίγεται λαμπρός μπροστά στα μάτια του. Ο συνταξιούχος θα καθίσει αναπαυτικά μπροστά από το PC του (ή το Mac του) θα μπει στο taxisnet, θα κάνει login και θα ζήσει αυτός καλά κι εμείς καλύτερα.

Φήμες λένε ότι στην ΓΓΠΣ ετοιμάζουν το φορολογικό laptop που μετά το μαθητικό laptop θα είναι το επόμενο concept για την αναθέρμανση της αγοράς Πληροφορικής.

Τα specs που έχουν διαρρεύσει δεν φαίνεται να είναι αξιόπιστα καθώς, η μόνη πληροφορία που φαίνεται να στέκει, είναι ότι για λειτουργικό θα έχουν Android ή Linux που είναι Licence free.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply