Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 17 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Δωρεάν Online Classrooms του Generation Νext για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

06/03/2024infocomBy infocom2 Mins Read Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ψηφιακών Δεξιοτήτων Generation Next του Ιδρύματος Vodafone καλεί εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη τη χώρα να καθίσουν ξανά στα θρανία και να λάβουν μέρος στα δωρεάν Online Classrooms. Μέσα από μια ευέλικτη και ελεύθερα προσβάσιμη ψηφιακή τάξη, οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με εργαλεία STEM, να αναπτύξουν νέες ψηφιακές δεξιότητες και διδακτικές μεθόδους και να κατανοήσουν περαιτέρω το εκπαιδευτικό υλικό που προσφέρεται μέσα από την πλατφόρμα του προγράμματος.

Μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.vodafonegenerationnext.gr του προγράμματος Generation Next, το οποίο έχει λάβει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να παρακολουθήσουν, στον δικό τους χρόνο, έναν κύκλο 7 δωρεάν μαθημάτων. Τα Online Classrooms της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης προσφέρονται σε βιντεοσκοπημένα video ενώ τα Online Classrooms της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης γίνονται live σε 2 τμήματα (Basic και Advanced) και παραμένουν διαθέσιμα στην πλατφόρμα ακόμη και μετά τη λήξη τους.

Τόσο στα Online Classrooms πρωτοβάθμιας όσο και στα Online Classromms δευτεροβάθμιας προφέρεται η δυνατότητα λήψης πιστοποίησης, για όσους/ες εκπαιδευτικούς το επιθυμούν. Έτσι, με την ολοκλήρωση κάθε μαθήματος, οι συμμετέχοντες/ουσες συμπληρώνουν τεστ αξιολόγησης και εφόσον συμπληρώσουν επιτυχώς όλα τα τεστ, λαμβάνουν Πιστοποίηση Generation Next με την υπογραφή του Ιδρύματος Vodafone, του εκπαιδευτικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού SciCo και των εκπαιδευτηρίων «Ελληνογερμανική Αγωγή».

Τέλος, οι πρώτοι/ες 50 εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και οι πρώτοι/ες 30 από κάθε τμήμα της δευτεροβάθμιας (Basic-Advanced) που θα αποκτήσουν την Πιστοποίηση Generation Next, θα λάβουν δωρεάν εξοπλισμό Micro:bit και Arduino αντίστοιχα, προκειμένου να πειραματιστούν περαιτέρω με τις νέες γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησαν από τη συμμετοχή τους στα Online Classrooms.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

generation next stem Vodafone
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Wolt επενδύει σε νέες λύσεις μετακίνησης που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Megasoft: μία ακόμη πράξη φροντίδας

Η Vodafone ζητά ενιαία αγορά τηλεπικοινωνιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Generation Next: εργαστήρια STEM σε εκπαιδευτικούς δημοτικού στον Δήμο Πειραιά

Αποχωρούν με εθελουσία περίπου 140 εργαζόμενοι από τη Vodafone

Vodafone: αξιόπιστη και ασφαλής πλοήγηση για όλη την οικογένεια

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Infocom Today #164: Η ΤΝ ανατρέπει τις ισορροπίες και φέρνει νέα δεδομένα!
  • ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν αυτοματοποιημένα οι προεκκαθαρισμένες δηλώσεις για 1 εκ. φυσικά πρόσωπα
  • Webinars από την ΕΛΜΗSYSTEMS για την Hλεκτρονική Tιμολόγιση και την Αγορά της Λιανικής
  • Lidl Ελλάς: Ενισχύει το Make-A-Wish με 120.000€ μέσω της πασχαλινής της ενέργειας
  • Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΡΑΑΕΥ: Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων
  • Προτάσεις για μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας κατέθεσε η Eurelectric
  • «Innovation Meets Industry»: ΣΦΕΕ και ID-GC συνεργάζονται για την Υγεία
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.