Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 28 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη SingularLogic

23/07/2019Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read Στελέχη

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κατόπιν της αποχώρησης του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντόπουλο για τη συνδρομή του στην πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή πορεία στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, από τα πιο έμπειρα στελέχη στην αγορά των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη χώρα μας, διατηρεί πολυετή σχέση συνεργασίας με τη SingularLogic. Στέλεχος της Διοικητικής ομάδας της SingularLogic από το Δεκέμβριο του 2017, κατείχε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου στον εταιρικό τομέα Software Technologies, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ επιπρόσθετα ηγήθηκε του εθνικής σημασίας έργου των εκλογών, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, εισάγοντας καινοτομίες που ανέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο και την μοναδική ικανότητα της SingularLogic να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αξιοποιούν στο έπακρο τη σύγχρονη τεχνολογία. Παράλληλα, είναι ιδρυτής και CEO της SenseOne Technologies, η οποία είναι μέλος του Ομίλου SingularLogic από το 2016.

Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Computer Project, Sitec, SingularLogic Business Services και Σύμβουλος Διοίκησης στις εταιρείες Singular Software, Ideal Group και SingularLogic Group. Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ) επί είκοσι έτη (1995-2015), κατείχε τη θέση του Α’ Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΕΠΕ επί δώδεκα έτη (2003-2015), υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της “Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.” (2004-2005), καθώς και μέλος Εθνικών Συμβουλίων και Επιτροπών με αντικείμενο τη διαμόρφωση της Εθνικής στρατηγικής για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (2000-2013).

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

mig SingularLogic Γιάννης Θεοδωρόπουλος
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χαμένο στρατηγικό πλεονέκτημα του 50% – Ανώτατη ηγεσία χωρίς γυναίκες

ΕΕΤΤ: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Βαρουτάς αντιπρόεδρος Τηλεπικοινωνιών ο Άκης Μαρκάτος

Cisco: ο Παναγιώτης Γκολέμης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Η Clico ανακοινώνει τον διορισμό του Γιώργου Κουσίση ως Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Intracom Telecom: Νέος Senior Vice President στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Gheorghe Mares Wisniewski αναλαμβάνει Cluster Head της Sony για Ελλάδα και Κύπρο

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Π. Γεωργιόπουλος: Το “στοίχημα της εμπιστοσύνης” και το δημογραφικό που θα αλλάξει το τραπεζικό μοντέλο
  • ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η μεγαλύτερη αθλητική και μουσική γιορτή της Ελλάδας
  • Από την Εκπαίδευση στην Παραγωγή: Το Νέο Στοίχημα των Δεξιοτήτων
  • Γ. Χατζηθεοδοσίου: Επαφές στην Κύπρο – Ενίσχυση συνεργασιών και διμερών σχέσεων
  • 30% Success Rate στην έρευνα στη Θεσσαλία – Έξι φορές πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο
  • Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
  • ΑΑΔΕ: Ψηφιακή βεβαίωση δραστηριοτήτων για τη μετάβαση στους νέους ΚΑΔ
RSS itsecuritypro.gr
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.