Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 30 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

Cisco: οριστική συμφωνία εξαγοράς της BroadSoft προς $1,9 δισ.

09/11/2017Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης3 Mins Read News Διεθνή

Η Cisco και η BroadSoft ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία εξαγοράς από την Cisco της BroadSoft, Inc., εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο με έδρα στην πόλη Gaithersburg της πολιτείας Maryland. Βάσει της συμφωνίας, η Cisco θα πληρώσει 55 δολάρια ΗΠΑ τοις μετρητοίς για κάθε μετοχή της BroadSoft, το οποίο αντιστοιχεί σε συνολικό καθαρό ύψος 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, θεωρώντας πλήρως απομειωμένες μετοχές και συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής χρέους. Η εξαγορά έχει εγκριθεί από τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών.

«Η Cisco και η BroadSoft μαζί θα προσφέρουν μια πλήρη γκάμα λύσεων συνεργασίας για κάθε τομέα της αγοράς», ανέφερε ο Rowan Trollope, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ομάδας Applications Business Group της Cisco. «Πιστεύουμε ότι οι συνδυασμένες προσφορές μας, από την τεχνολογία επιχειρηματικής συνεργασίας της Cisco έως τη σειρά λύσεων της BroadSoft για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που διατίθεται από παρόχους υπηρεσιών, θα προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και εύρος επιλογών στους πελάτες μας.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτήν τη συναλλαγή, με την οποία ολοκληρώνεται η διαδικασία που είχε αναλάβει το Διοικητικό Συμβούλιο της BroadSoft με στόχο τη μεγιστοποίηση της αξίας για τους μετόχους μας», δήλωσε ο Michael Tessler, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BroadSoft. «Καθώς οι επιχειρήσεις εξακολουθούν να στρέφονται προς την τεχνολογία cloud για μεγαλύτερη απλότητα και ταχύτητα, η συμμετοχή μας στην οικογένεια της Cisco θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε τα καλύτερα εργαλεία και λύσεις συνεργασίας στον κλάδο. Οι λύσεις φιλοξενίας της BroadSoft, οι οποίες διατίθενται μέσω των Παρόχων Υπηρεσιών και απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, συμπληρώνουν ιδανικά τις λύσεις HCS της Cisco για επιτόπια υλοποίηση με εστίαση στην επιχείρηση. Μαζί μπορούμε να αποτελέσουμε έμπνευση, δίνοντας τη δυνατότητα σε ομάδες να δημιουργήσουν, να συνεργαστούν και να εκτελέσουν εργασίες με τρόπους που δεν είχαμε καν φανταστεί ως σήμερα.»

broadsoft

Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων αναμένει πλήρεις λύσεις επικοινωνίας φωνής και contact center οι οποίες θα μπορούν να υλοποιηθούν στον χώρο της επιχείρησης ή στο cloud. Ο συνδυασμός των λύσεων επικοινωνίας φωνής και contact center της BroadSoft, με ανοικτές διεπαφές και βασισμένες σε πρότυπα, οι οποίες διατίθενται μέσω συνεργατών Παροχής Υπηρεσιών, με το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο εξοπλισμού και υπηρεσιών της Cisco, θα επιτρέψει στη νέα εταιρεία να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους και να προσφέρει ένα πλήρες σύνολο δυνατοτήτων συνεργασίας, το οποίο θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για μελλοντικούς τρόπους εργασίας.

Η εξαγορά της BroadSoft ενισχύει τη δέσμευση της Cisco για την Ενοποιημένη Επικοινωνία (Unified Communications) και της επιτρέπει να καλύψει εκατομμύρια παλαιών γραμμών TDM οι οποίες είναι υποψήφιες για μετάβαση σε τεχνολογία ΙΡ και λύσεις cloud τα αμέσως επόμενα χρόνια.

«Η Cisco πέτυχε πρόσφατα ένα σημαντικό ορόσημο, προχωρώντας στην 200η εξαγορά της. Οι εξαγορές παραμένουν βασικό τμήμα της στρατηγικής μας στον τομέα της καινοτομίας και, την τελευταία διετία, έχουν επιτρέψει στη Cisco να επιταχύνει τη δραστηριότητά της ή να εισέλθει σε κλάδους όπως το ΙοΤ, οι ευφυείς εφαρμογές, η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), η υπερ-σύγκλιση (hyperconvergence) και τα δίκτυα SD-WAN», δήλωσε ο Rob Salvagno, Αντιπρόεδρος Εταιρικής Ανάπτυξης της Cisco. «Χάρη στην προσθήκη της BroadSoft, αναμένουμε ότι θα επιταχυνθεί ο ρυθμός καινοτομίας μας σε όλο το χαρτοφυλάκιο λύσεων συνεργασίας.»

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το πρώτο ημερολογιακό τρίμηνο του 2018, εφόσον ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες και η κανονιστική αναθεώρηση. Έως τότε, η Cisco και η BroadSoft θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν ως χωριστές εταιρείες. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, οι εργαζόμενοι της BroadSoft θα ενσωματωθούν στην ομάδα Τεχνολογίας Ενοποιημένης Επικοινωνίας της Cisco υπό την ηγεσία του Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή Tom Puorro, εντός της ομάδας Εφαρμογών υπό τον Rowan Trollope.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

broadsoft Cisco
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cisco: ο Παναγιώτης Γκολέμης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Το Cisco Secure AI Factory με NVIDIA καθιστά το AI ευκολότερο στην ανάπτυξη και ασφαλέστερο

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

Space Hellas: πιστοποίηση Managed Security Services ως Cisco Powered Services

Η Cisco παρουσιάζει το Cisco 360 Partner Program

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Η σύγκλιση τεχνολογιών αναδεικνύεται σε κλειδί για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Η Κομισιόν παρουσίασε σχέδιο για την απλούστευση των ευρωπαϊκών κανονισμών
  • Μόνο το 7% των ηγετών επενδύει ουσιαστικά στην προσαρμοστικότητα
  • Nova: Τεχνολογία, καινοτομία και υπεύθυνη ανάπτυξη στο επίκεντρο
  • Τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στ. Χατζηιωάννου επιστρέφουν για 18η χρονιά
  • LG Electronics: Ενοποιημένα έσοδα 16,23 δισ. USD το Α΄τρίμηνο του 2026.
  • ΕΛΣΤΑΤ: Διεθνές εμπόριο αγαθών με τις τρίτες χώρες κατά νόμισμα τιμολογίου, έτους 2025
RSS itsecuritypro.gr
  • Ελληνική ομάδα αποκαλύπτει κρίσιμη ευπάθεια σε παγκόσμιο εργαλείο κυβερνοασφάλειας
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.