Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 23 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»News

Η Vodafone Ελλάδας ξεπέρασε τους 100 4G προορισμούς στο εξωτερικό

16/12/2016infocomBy infocom2 Mins Read Internet News Telecoms Διεθνή Επιχειρήσεις Κινητή

Από 15 Δεκεμβρίου 2016 όλοι οι συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, θα μπορούν να απολαμβάνουν 4G ταχύτητες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έτσι, φέτος τις γιορτές όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του πιο γρήγορου Mobile Internet και να μοιραστούν ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από το αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

vodafone-roaming-4g

«Στη Vodafone πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε μοναδική εμπειρία σε όλους τους πελάτες, ακούμε τις ανάγκες τους και προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε δίνοντας τους λύσεις όπου και αν βρίσκονται, μέσα από πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες. Σήμερα, προσφέρουμε γρήγορο Mobile Internet σε περισσότερες χώρες από όλα τα άλλα δίκτυα και συνεχίζουμε» δήλωσε, ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Τμήματος Πελατών Συμβολαίου Λιανικής της Vodafone Ελλάδας.

Ενδεικτικοί προορισμοί είναι Η.Π.Α, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κύπρος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Αλβανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία και άλλοι πολλοί.

Επιπλέον, η Vodafone με τα προγράμματα Vodafone RED δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της, να έχουν δωρεάν roaming και να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα τους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όσοι συνδρομητές Vodafone συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, δεν έχουν επιλέξει ένα από τα Vodafone RED προγράμματα και έχουν ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας, SMS & MB, μπορούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμά τους ελεύθερα, χωρίς να ανησυχούν για τις χρεώσεις τους, μόνο με 3,01€/ημέρα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον και  για τους συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος η Vodafone διαθέτει το Daily Travel Pack, που προσφέρει με μόνο 3,01€/μέρα 30 λεπτά εξερχόμενων κλήσεων, 30 SMS και 100ΜΒ στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

4G Vodafone
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

AI Concierge: η νέα υπηρεσία της Vodafone που έρχεται και στην ελληνική αγορά

Η Wolt και η Dott ενώνουν δυνάμεις και φέρνουν τη μικροκινητικότητα στο Wolt+

Η ελληνική ομάδα στην κορυφή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Skills Upload Jr του Ιδρύματος Vodafone

Η Cloud Office «Google Cloud Partner of the Year 2026» για Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη

Άλμα 25% σημείωσαν οι δορυφορικές συνδέσεις smartphone σε οκτώ μήνες

Morgan Stanley για ΟΤΕ: ανάπτυξη με μοχλό την κινητή, περιορισμένη η επίδραση της ΔΕΗ στο FTTH

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Focus Bari: Η οικονομία δεν πείθει, η πίεση επιμένει
  • Η ανάπλαση της ΔΕΘ και το Σήμα Διαφορετικότητας στο Δ.Σ. του ΕΒΕΘ
  • Αλ. Εξάρχου: Ιστορική ευκαιρία για την Ελλάδα ο Κάθετος Διάδρομος
  • CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.: Ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου της TRAINING CENTER
  • Toyota Hellas- ΣΑΕΚ ΑΚΜΗ: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με επίκεντρο την Υβριδική Τεχνολογία
  • Cosmos Business Systems: Υλοποίησε το έργο Κεντρικής Αποθήκης Δεδομένων και Business Intelligence της Ε.Ε.Ε.Π.
  • Υπερταμείο: Εκκίνηση διεθνούς διαγωνισμού για την αξιοποίηση των 22 περιφερειακών αεροδρομίων
RSS itsecuritypro.gr
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.