Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 30 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Climate Action Weekend από την HP Hellas

17/07/2024infocomBy infocom3 Mins Read Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Στο πλαίσιο της Βιωσιμότητα, η HP Hellas συνεχίζει την στρατηγική της συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Χατζηγάκη. Η δράση ξεκίνησε ως μέλος της αποστολής #LeaveNoLitter ως μέρος της προσπάθειας Παγκόσμιας Ακτογραμμής και Κοινοτικού Καθαρισμού του 2024. Η Διεθνής Ένωση για τη Διατήρηση της Φύσης εκτιμά ότι 20 εκατομμύρια τόνοι πλαστικών απορριμμάτων καταλήγουν στο περιβάλλον κάθε χρόνο, θέτοντας κινδύνους τόσο για τον άνθρωπο όσο και για την άγρια ζωή. Κάθε χρόνο, υπάλληλοι της HP από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να μαζέψουν τα απορρίμματα και να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα στις ακτές τους και στις κοινότητές τους.

Η δέσμευση της εταιρίας, στην εκπαίδευση για την προστασία του περιβάλλοντος και την ισχυρή συνεργασία για την προστασία αυτού, έγινε πράξη στις 13 Ιουλίου, όπου εργαζόμενοι της HP, εκπρόσωποι ΔΣ και εθελοντές του Ιδρύματος Χατζηγάκη και ωφελούμενοι του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία “Παναγία Ευαγγελίστρια” και του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ”, συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας Bikini στον Άλιμο. Οι συμμετέχοντες με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία συμμετείχαν στη δράση και ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα βιώσιμο μέλλον και ένα καθαρότερο περιβάλλον, συλλέγοντας 24 κιλά απορριμάτων.

Ο Νίκος Χρηστάκης, Managing Director της HP Ελλάδος και Κύπρου, δήλωσε για αυτή τη πρωτοβουλία: «Στην HP, αναγνωρίζουμε τη σημασία της προσφοράς στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και στο περιβάλλον που μοιραζόμαστε. Η πρωτοβουλία μας για τον καθαρισμό περιοχών αποτελεί απόδειξη της συνεχούς δέσμευσής μας για περιβαλλοντική διαχείριση και βιωσιμότητα. Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική, καθώς από εμάς ξεκινά η ενσωμάτωση αξιών και η ενεργοποίηση πρωτοβουλιών. Είναι χαρά μας που μοιραζόμαστε σταθερά κοινό όραμα με το Ιδρυμα Χατζηγάκη και που στην κοινή μας πορεία συναντάμε κάθε φορά νέους ενδιαφερόμενους φορείς. Κάθε προσπάθεια απαιτεί δυνάμεις, και εμείς βάζουμε τη δύναμή μας στο Περιβάλλον.»

H Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη, Γενική Γραμματέας στο Δ.Σ. του Ιδρύματος και Υπεύθυνη Επικοινωνίας-Προγραμμάτων, ανέφερε σχετικά: «Εμπνέομαι από τη συλλογική προσπάθεια πίσω από την εκδήλωση καθαρισμού της παραλίας. Η αποστολή μας να προστατεύσουμε και να αποκαταστήσουμε το περιβάλλον μας είναι πιο κρίσιμη από ποτέ, και αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί απόδειξη της δύναμης της συλλογικής δράσης. Η πρωτοβουλία δεν ήταν απλά ένας συνηθισμένος καθαρισμός ακτής. Ήταν πρωτίστως μία δράση ευαισθητοποίησης με ιδιαίτερο συμβολισμό. Κάθε σκουπίδι που απομακρύνεται είναι ένα βήμα προς ένα υγιέστερο οικοσύστημα και ένα φωτεινότερο μέλλον για όλους. Είμαι ευγνώμων στους αφοσιωμένους συνεργάτες μας όπως η HP, που μοιραζόμαστε κοινό όραμα και εργαζόμαστε για να κάνουμε τη διαφορά. Άλλωστε, στο Ίδρυμα Χατζηγάκη, πιστεύουμε ακράδαντα ότι μαζί, καταφέρνουμε πάντα περισσότερα…»

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Αλίμου Τεχνικών Θεμάτων, κ. Γιώργου Μακαριγάκη αλλά και με την πολύτιμη συνεισφορά της εταιρείας MAROULIS TRAVEL S.A. που ανέλαβε αφιλοκερδώς όλες τις μετακινήσεις των συμμετεχόντων / ουσών, ατόμων με αναπηρία. Το παρών στην πρωτοβουλία έδωσε και ο πρώην Γ.Γ. Δασών και Περιβάλλοντος Δρ. Κωνσταντίνος Αραβώσης.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

hellas
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ελληνική ομάδα στην κορυφή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Skills Upload Jr του Ιδρύματος Vodafone

Η Wolt επενδύει σε νέες λύσεις μετακίνησης που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Megasoft: μία ακόμη πράξη φροντίδας

Generation Next: εργαστήρια STEM σε εκπαιδευτικούς δημοτικού στον Δήμο Πειραιά

Η FedEx βοηθά στην αποκατάσταση τοπικών οικοσυστημάτων με 10.000 δέντρα σε Αθήνα και Εύβοια

Πάνω από 90 νέοι εντάχθηκαν στα προγράμματα καριέρας της Vodafone

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Ελληνικά Λατομεία: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 51% της ΡΗΓΑΣ ΠΑΡΟΣ ΙΚΕ
  • ΒΕΑ: Μείωση της γραφειοκρατίας και την ψηφιοποίηση μέσω της πλατφόρμας Open Business
  • Public: Δημογραφική Αλλαγή και Λιανεμπόριο με την πρωτοβουλία «Δίχως Ηλικία»
  • Space Hellas: Στο 70% η αύξηση κερδών μετά φόρων για το 2025
  • Η Palowise επεκτείνεται στην Ινδία μέσω στρατηγικής συνεργασίας με τη Lumos
  • Η σύγκλιση τεχνολογιών αναδεικνύεται σε κλειδί για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Η Κομισιόν παρουσίασε σχέδιο για την απλούστευση των ευρωπαϊκών κανονισμών
RSS itsecuritypro.gr
  • Ελληνική ομάδα αποκαλύπτει κρίσιμη ευπάθεια σε παγκόσμιο εργαλείο κυβερνοασφάλειας
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.