Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 18 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

O Όμιλος EPSILON NET ενισχύει τo στελεχιακό του δυναμικό

27/05/2024infocomBy infocom4 Mins Read Στελέχη

Ο Όμιλος EPSILON NET, ως καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων και της ανάπτυξης, επενδύει αδιάλειπτα στην ενίσχυση του στελεχιακού του δυναμικού. Σε μία περίοδο γεμάτη με πολύ ενδιαφέρουσες προκλήσεις για τη βιομηχανία της Πληροφορικής στην Ελλάδα, ο Όμιλος της EPSILON NET εντάσσει 4 νέα σημαντικά στελέχη στο ανθρώπινο δυναμικό του.

Πρόκειται για τους:

  • Βασιλική Στούμπου, General Manager Digital and e-Invoicing, Epsilon Integrator
  • Ναταλία Συμεωνίδου, Chief Marketing Officer (CMO), Όμιλος EPSILON NET
  • Νικόλαο Τσιργέλη, General Manager Microsoft Business Apps Unit, Epsilon SingularLogic
  • Χρήστο Χρυσοστομίδη, PM Office Director, Epsilon SingularLogic

Αναλυτικότερα:

Η Βασιλική Στούμπου έχει διατελέσει για πάνω από 20 έτη σε τεχνικές, εμπορικές και διοικητικές θέσεις αυξημενης ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρίες Τεχνολογίας & υπηρεσιών Πληροφορικής, όπως Εμπορική Διευθύντρια στην CSG-Citrix, Analytical View, Senior Sales και Partners Manager στην BMC Software για 34 χώρες της Κεντροανατολικής Ευρώπης, το Ισραήλ και τη Ρωσία, Sales Leader στn SAS Ελλάδος και Ανατολικής Ευρώπης, Territory Sales Leader στην IBM Ελλάδος και Κύπρου. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κ. Στούμπου αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Digital & e-Invoicing, με κύριο στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των σύγχρονων επιχειρήσεων, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες και καινοτόμες ψηφιακές λύσεις, επιταχύνοντας τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Η Ναταλία Συμεωνίδου έχει διατελέσει Marketing Director στη Nova Telecommunications, όπου ασχολήθηκε ενεργά με το merge και το rebranding της εταιρίας, ενώ στο παρελθόν έχει διαγράψει πολυετή πορεία σε Εταιρίες Διαφήμισης και Επικοινωνίας, με πιο πρόσφατη τη McCann Worldgroup, όπου κατείχε το ρόλο της Διευθύντριας Στρατηγικού Σχεδιασμού. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Cardiff και πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από τον νέο της ρόλο ως Chief Marketing Officer, θα συμβάλλει στην ενίσχυση της εταιρικής παρουσίας και της επικοινωνίας του Ομίλου EPSILON NET και των θυγατρικών του όσο και στην προώθηση της στρατηγικής του Ομίλου για τη συμμετοχή του ως καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων και της ανάπτυξης.

Ο Νικόλαος Τσιργέλης δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια σε θέσεις ευθύνης στον συμβουλευτικό κλάδο και στους κλάδους υπηρεσιών και πληροφορικής. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς Ανάπτυξης νέων Αγορών, Πωλήσεων, Τεχνολογίας, Υπηρεσιών και Μετασχηματισμού. Η τελευταία θέση που κατείχε ήταν Περιφερειακός Διευθυντής Νότιας Ευρώπης & Επικεφαλής Επιχειρησιακού Μετασχηματισμού για την SAP. Έχει διατελέσει Διευθυντής Υπηρεσιών και Τεχνολογίας στην Deloitte, ενώ κατείχε σημαντικές θέσεις πωλήσεων, ψηφιακών υπηρεσιών και καινοτομίας στις εταιρίες SAP, SAS, Oracle. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Business Analysis and Finance του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Λέστερ της Αγγλίας και πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Μέσα από το ρόλο του και την απόσχιση της επιχειρησιακής μονάδας Εφαρμογών Microsoft και Διεθνούς λογισμικού, αναλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξη των Premium λύσεων του Oμίλου, ώστε να δώσει αξία στον μετασχηματισμό στρατηγικών πελατών και την είσοδο σε νέες αγορές.

Ο Χρήστος Χρυσοστομίδης, Διδάκτωρ στον κλάδο του Engineering από το University of Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει διατελέσει πάνω από 20 χρόνια σε σημαντικές θέσεις σε καταξιωμένες εταιρίες, εντός και εκτός συνόρων, όπως η Intralot, Caldera κ.α. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στη Διαχείριση Μεγάλων Έργων Πληροφορικής, στην Ανάπτυξη Προϊόντων και Πλατφορμών Λογισμικού, στην Ανάπτυξη νέων αγορών και στο συντονισμό πολυπληθών ομάδων και σύνθετων έργων. Μέσα από το νέο του ρόλο αναλαμβάνει να διασφαλίσει την επιτυχή υλοποίηση όλων των μεγάλων και απαιτητικών έργων του Οργανισμού.

Με αφορμή τις νέες αυτές προσλήψεις, η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου EPSILON NET, Βασιλική Αναγνώστου, δήλωσε : «Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μας στελέχη στην οικογένεια του Ομίλου EPSILON NET. Είμαστε σίγουροι πως με την πολυετή εμπειρία και γνώση τους θα ενισχύσουν το στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου μας και θα συμβάλλουν σημαντικά στην ισχυροποίηση της θέσης μας τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Epsilon Net
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cisco: ο Παναγιώτης Γκολέμης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Η Clico ανακοινώνει τον διορισμό του Γιώργου Κουσίση ως Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Intracom Telecom: Νέος Senior Vice President στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Gheorghe Mares Wisniewski αναλαμβάνει Cluster Head της Sony για Ελλάδα και Κύπρο

Ολοκληρώνεται η θητεία του Γενικού Διευθυντή Γιώργου Στεφανόπουλου στην ΕΕΚΤ

Sunlight Group: δυναμική ενίσχυση της ηγετικής ομάδας

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Infocom Today #164: Η ΤΝ ανατρέπει τις ισορροπίες και φέρνει νέα δεδομένα!
  • ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν αυτοματοποιημένα οι προεκκαθαρισμένες δηλώσεις για 1 εκ. φυσικά πρόσωπα
  • Webinars από την ΕΛΜΗSYSTEMS για την Hλεκτρονική Tιμολόγιση και την Αγορά της Λιανικής
  • Lidl Ελλάς: Ενισχύει το Make-A-Wish με 120.000€ μέσω της πασχαλινής της ενέργειας
  • Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΡΑΑΕΥ: Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων
  • Προτάσεις για μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας κατέθεσε η Eurelectric
  • «Innovation Meets Industry»: ΣΦΕΕ και ID-GC συνεργάζονται για την Υγεία
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.