Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 27 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Στρατηγική

H Lancom ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με το AMS-IX

03/04/2024infocomBy infocom2 Mins Read Στρατηγική

Η Lancom, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών data center, cloud και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τo AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange). H συνεργασία αυτή θα προσφέρει στους πελάτες της Lancom τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο του AMS-IX από όλα τα ιδιόκτητα data centers της Lancom, συμπεριλαμβανομένων του Balkan Gate Thessaloniki και του επερχόμενου Balkan Gate Heraklion στην Κρήτη. Η υπηρεσία remote peering είναι επίσης διαθέσιμη μέσω όλων των PoP’s που διαθέτει η Lancom σε data centers τρίτων στην Ελλάδα, όπως αυτά της TI Sparkle Metamorfosi και της Digital Realty στην Αθήνα αλλά και στην κεντρική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων του Telepoint στη Σόφια, του FR5 της Equinix στη Φρανκφούρτη, του MIX στο Μιλάνο και του Cineca Caesar στη Ρώμη. Η διασύνδεση με το AMS-IX επιτυγχάνεται μέσω μιας multi 100-Gigabit DWDM τεχνολογίας, που τροφοδοτείται από το δίκτυο υψηλής τεχνολογίας της EXA Infrastructure.

Η Lancom είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που έχει υπογράψει συμφωνία remote peering με τo AMS-IX, με στόχο να παρέχει τις καλύτερες δυνατές επιλογές peering, με τη χαμηλότερη δυνατή καθυστέρηση και με ασύγκριτη απόδοση δικτύου στους πελάτες της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με το AMS-IX. Με περισσότερα από 870 δίκτυα και φτάνοντας σε πρωτοφανή traffic peak τα 12 Terabit ανά δευτερόλεπτο (Tbps), το AMS-IX είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης, για να ενισχύσουμε περαιτέρω τις δυνατότητες του δικτύου μας και να παρέχουμε υπηρεσίες σύνδεσης και peering που δεν έχουν ξαναδεί οι πελάτες μας», δήλωσε ο Γιώργος Νώλης, CEO της Lancom. «Αυτή η συνεργασία όχι μόνο ενισχύει τις υπηρεσίες μας, αλλά επιπλέον ευθυγραμμίζεται με το όραμα και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις, για να καλύψουμε τις συνεχόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Η άμεση σύνδεση της Lancom με το AMS-IX δείχνει τη δέσμευσή της για τη διεύρυνση της υποδομής του δικτύου της και την παροχή αξιόπιστων επιλογών σύνδεσης στους πελάτες της σε όλη την Ευρώπη.

Ο Charles Karsten, Director of Sales and Business Development του AMS-IX, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Lancom ως νέο συνεργάτη μεταπώλησης του AMS-IX. Μέσω της συνεργασίας μας, μπορούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω την κάλυψη του δικτύου peering, εξυπηρετώντας παράλληλα περισσότερους πελάτες στην Ελλάδα και την περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επεκτείνουν το οικοσύστημα του δικτύου τους με τη σύνδεση στην πλατφόρμα μας».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

AMS-IX Amsterdam Internet Exchange Lancom
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Amazon και η Anthropic ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Η Wolt και η Dott ενώνουν δυνάμεις και φέρνουν τη μικροκινητικότητα στο Wolt+

Enterprise Greece και Invest Cyprus ανανεώνουν το μνημόνιο συνεργασίας τους

Motorola και OPPO έρχονται στη Vodafone

Η Τράπεζα Πειραιώς ανανεώνει τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ

Στρατηγική επέκταση της Austriacard Holdings στη Μέση Ανατολή

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Stig Thorgersen: «Η Ελλάδα πρέπει να μετασχηματιστεί σε εξαγωγέα άμυνας, από απλός αγοραστής»
  • Δ. Παπαστεργίου: Υπέγραψε τη σύμβαση για την ίδρυση του Διακυβερνητικού Οργανισμού Mercator
  • Τ. Θεοδωρικάκος: Τομέας αιχμής της ελληνογαλλικής συνεργασίας η πυρηνική τεχνολογία
  • Σ. Ζαχαράκη: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει διεθνής κόμβος Ανώτατης Εκπαίδευσης
  • The Media Business Game: Ραδιόφωνο, πλατφόρμες και AI σε νέα φάση
  • ΑΑΔΕ: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ενημέρωση οφειλετών με αλληλέγγυα ευθύνη
  • Παιδιά online, αλλά με όρια: Το νέο πλαίσιο προστασίας στον ψηφιακό κόσμο
RSS itsecuritypro.gr
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.