Στο δυναμικό της FORTINET εντάσσεται ο Δημήτρης Σκενδερλής ως Systems Engineer

0

H Fortinet, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του Cybersecurity και μια από τις κορυφαίες εταιρείες λύσεων κυβερνο-ασφάλειας, συνεχίζει την ενδυνάμωση της ομάδας της, στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Σκενδερλής, εντάσσεται στο δυναμικό της Fortinet και συγκεκριμένα στην ομάδα του Βασίλη Νικολόπουλου, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Systems Engineer.

Ο Δημήτρης Σκενδερλής εργάζεται από το 2002 στον χώρο της πληροφορικής και της ασφάλειας υποδομών. Έχει περάσει από σημαντικές θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες Telecoms, Solution Providers και System Integrators και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει μεγάλα έργα Cybersecurity και Digital Transformation για εταιρικούς πελάτες και φορείς του δημοσίου τομέα. Είναι κάτοχος MBA και έχει διατελέσει technical instructor σε πολλούς φορείς τεχνολογικής εκπαίδευσης. Στον τελευταίο του ρόλο ως CTO της Bewise, ήταν υπεύθυνος για τη χάραξη της τεχνολογικής στρατηγικής της εταιρείας και των προσφερόμενων λύσεων στους πελάτες.

Ο Βασίλης Νικολόπουλος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καταφέρνουμε να ενδυναμώνουμε περαιτέρω την ομάδα μας με τον ερχομό του νέου συνάδελφου στην οικογένεια της Fortinet. Παρά το διεθνές δυσμενές κλίμα που επηρεάζει και τον κλάδο της πληροφορικής, η εταιρία μας τα τελευταία έτη επιτυγχάνει σταθερά πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας να ενσωματώνουμε στην ομάδα μας άτομα με τεχνογνωσία, μακρά εμπειρία στην αγορά, αλλά και πάθος. Άλλωστε βασικός στόχος της Fortinet είναι να διασφαλίζει όλες τις λειτουργίες και επικοινωνίες των πελατών της στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, της ασφάλειας δικτύων, εφαρμογών και σταθμών εργασίας».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.