Ο Αθανάσιος Καρύδης είναι ο νέος Country Leader της Foundever στην Ελλάδα

0

Η Foundever, η παγκόσμια ηγέτιδα στην Εξυπηρέτηση Πελατών (CX), ανακοινώνει ότι ο κ. Αθανάσιος Καρύδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Country Leader για την Ελλάδα. Ο κ. Καρύδης διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών (CX). Μέσα από την αξιοσημείωτη εμπειρία του, κατείχε διάφορες κομβικές θέσεις που τον βοήθησαν να διαμορφώσει το επαγγελματικό του προφίλ.

Στις αρχές του 2020, ο κ. Καρύδης εντάχθηκε στον κλάδο της BPO ως Head of Travel Unit για την Webhelp Greece και πολύ σύντομα κατάφερε να ηγηθεί τον λογαριασμό της Airbnb σε 8 περιοχές με περισσότερα από 1600 FTEs. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ο κ. Καρύδης απασχολούταν στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, έχει επιτύχει ισχυρά αποτελέσματα, εδραιώνοντας σταθερά τη θέση του σε κάθε τομέα που ήταν υπεύθυνος. Η εκτεταμένη γνώση και κατανόηση του για την ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με το στρατηγικό του όραμα, τον καθιστούν τον ιδανικό Country Leader για να καθοδηγήσει την ανάπτυξη και την επέκταση της Foundever στην Ελλάδα. Με επίκεντρο πάντα ότι η εμπειρία των εργαζομένων συνάδει με την εμπειρία του πελάτη, εστιάζει στη διατήρηση ενός ευρύ, διαφοροποιημένου και συμπεριεκτικού εργασιακού περιβάλλοντος που βοηθά την οικογένειά της Foundever όχι μόνο να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να τους ξεπεράσει.

Στο νέο του ρόλο, ο κ. Καρύδης δεσμεύεται να στηρίζει και να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών, οδηγώντας σε περαιτέρω πρόοδο τις επιδόσεις της εταιρείας. Ο ίδιος δηλώνει: «Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, θεωρώ τον εαυτό μου πως βρίσκεται πάντα σε μια καμπύλη μάθησης. Ποτέ δε σταματάω να μαθαίνω καινούρια πράγματα και συνεχώς αναπτύσσομαι σαν άτομο. Γεμάτος γνώση, επιχειρηματική λογική και ενσυναίσθηση, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι και να φέρνω τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι που υπόσχομαι και στους συνεργάτες μου στην Foundever στην Ελλάδα, ότι μαζί θα δουλέψουμε και θα παρέχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα για τους πελάτες μας».

Η Foundever είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της Εξυπηρέτησης Πελατών (CX). Με 170.000 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, είμαστε η ομάδα πίσω από τις καλύτερες εμπειρίες για +750 από τις κορυφαίες ψηφιακές εταιρείες παγκοσμίως. Οι καινοτόμες λύσεις, η τεχνολογία και η τεχνογνωσία μας έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τις λειτουργικές ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουν βοήθεια όταν τις χρειάζονται. Η Foundever συνδυάζει παγκόσμια δύναμη, ευελιξία και επιχειρηματικότητα, δίνοντας τη δυνατότητα σε εταιρείες όλων των μεγεθών και κατηγοριών να μεταμορφώσουν τη CX τους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.