Η Κωτσόβολος στο πλευρό της Θεσσαλίας

0

Η Κωτσόβολος ενεργοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, το «Δεύτερο Σπίτι», για να στηρίξει με δωρεά συσκευών πρώτης ανάγκης τους πιο ευπαθείς οικονομικά συμπολίτες μας στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Παράλληλα, την προηγούμενη εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε ειδικές τιμές με επιπλέον έκπτωση επί των τελικών τιμών της, 20% σε οικιακές συσκευές, 10% έκπτωση σε προϊόντα τεχνολογίας, 30% σε υπηρεσίες total support και δωρεάν μεταφορικά, ενώ την Τετάρτη 20/09, παρέδωσε στους πληγέντες Δήμους 2.5 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκέντρωσαν οι άνθρωποί της πανελλαδικά.

Το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» ξεκίνησε το 2017 και μέχρι σήμερα, έχει στηρίξει πάνω από 1300 οικογένειες με συσκευές πρώτης ανάγκης, όπως ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια ρούχων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας με κοινωνικό αντίκτυπο, που οι καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, επιλέγοντας να κάνουν τη δική τους μικρή πράξη αγάπης που είναι τόσο μεγάλη και ικανή, ώστε να αλλάξει τη ζωή μίας οικογένειας προς το καλύτερο.

Με στόχο, λοιπόν, την ενίσχυση των κατοίκων στις περιοχές της Θεσσαλίας και την άμεση και ομαλή διαδικασία αποκατάστασης που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες, η Κωτσόβολος θέτει το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» στη διάθεσή τους και μας καλεί να προσφέρουμε τη συσκευή* που δε χρειαζόμαστε, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους συνανθρώπους μας στο νέο τους ξεκίνημα.

Οι τρόποι για να κάνεις τη δική σου «καλή πράξη» είναι, είτε πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα και δηλώνοντας το ενδιαφέρον σου για να δωρίσεις τη συσκευή που δε χρειάζεσαι στο «Δεύτερο Σπίτι», είτε καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο (210-2899999), είτε μέσα από αυτήν την ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος.

Η εταιρεία αναλαμβάνει δωρεάν, να παραλάβει τη συσκευή σου, να την ελέγξει και εφόσον πληροί τα κριτήρια, θα την απολυμάνει και θα τη φροντίσει για να τη διαθέσει σε μία ευάλωτη οικογένεια της Θεσσαλίας που τη χρειάζεται. Ως επιβράβευση της πράξης σου αυτής, η Κωτσόβολος σου προσφέρει μια δωροεπιταγή Κωτσόβολος αξίας 30€ για εξαργύρωση σε επόμενη αγορά σου.

Τέλος, η Κωτσόβολος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τους τοπικούς φορείς, έχοντας παραδώσει στις πληγείσες περιοχές, περίπου 100.000 εμφιαλωμένες συσκευασίες νερού, μεγάλες ποσότητες με είδη καθαρισμού, τρόφιμα και σχολικά, έχει διαθέσει φορτηγά του στόλου της για να πραγματοποιηθούν διανομές ειδών πρώτης ανάγκης στους Δήμους, ενώ οι άνθρωποί της από τα τοπικά καταστήματα, συνδράμουν συνεχώς με πρωτοβουλίες στήριξης των συμπολιτών τους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.