Η GCC Hellas γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας της στην ελληνική αγορά

0

Στις 20 Σεπτεμβρίου η GCC Hellas γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας της σε ένα μοναδικό χώρο, στην Λίμνη Βουλιαγμένης, στην καρδιά της αθηναϊκής ριβιέρας. Στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας από την αγορά της κυβερνοασφάλειας και εν γένει της τεχνολογίας.

Λειτουργώντας ως Value Added Distributor και έμπιστος σύμβουλος στον τομέα των ICT System Integrators, μεταπωλητών και συνεργατών, η GCC Hellas προωθεί λύσεις και υπηρεσίες σε θέματα ασφάλειας και δικτύων, σε διάφορους τομείς καλύπτοντας την ελληνική και την κυπριακή αγορά.

Η GCC Hellas ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2013. Συνεργαζόμενη με αξιόπιστους vendors στην αγορά η εταιρεία παρέχει στους συνεργάτες της την δυνατότητα να προστατεύσουν τα πιο πολύτιμα assets τους και να αναπτύξουν νέες εφαρμογές, υπηρεσίες και τεχνολογίες γρήγορα και εύκολα, με πάντα ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου CEO της GCC Group μίλησε για τους σημαντικούς σταθμούς και την ιστορία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια, για τις επιτυχίες αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αλλά και για τις ισχυρές συνεργασίες που οικοδομήθηκαν σταδιακά, κατά την διάρκεια αυτής της πορείας στην ελληνική αγορά.

Αντίστοιχα, ο κ. Γιώργος Κωνσταντίνου, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GCC Hellas, ανέφερε τα εξής: «Πιστεύουμε στην ελληνική αγορά, πιστεύουμε στις σωστές συνεργασίες και ελπίζουμε ότι θα μεγαλώνουμε ολοένα και περισσότερο, μαζί με τους συνεργάτες και τους πελάτες, αξιοποιώντας και την δική τους στήριξη».

H βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο και συζήτηση στον εντυπωσιακό χώρο της Λίμνης Βουλιαγμένης.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.