Όμιλος Quest: αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και υπηρεσίες drone στη Θεσσαλία

0

Με την πολύτιμη συνδρομή των εργαζομένων και την άμεση ανταπόκριση της Διοίκησης των Εταιρειών του, ο Όμιλος Quest υποστήριξε με είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και με εξειδικευμένες υπηρεσίες τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία, συμβάλλοντας στην κάλυψη άμεσων σημαντικών αναγκών.

Σε ό,τι αφορά στα αγαθά, εστάλησαν συνολικά 21 παλέτες που περιλάμβαναν εμφιαλωμένο νερό (12 παλέτες), τρόφιμα, είδη ρουχισμού και είδη πρώτης ανάγκης (6 παλέτες), 250 υπνόσακους (3 παλέτες), καθώς και εξοπλισμός πληροφορικής στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Σοφάδων.

Παράλληλα, σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η PROBOTEK, μέλος του οικοσυστήματος Pleiades IoT Innovation Cluster, με την υποστήριξη της εταιρείας του Ομίλου Quest Uni Systems, επιχειρεί με drone την τελευταία εβδομάδα σε πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας, έχοντας πραγματοποιήσει άνω των 12 αποστολών φαρμάκων και τροφίμων στις κοινότητες Οξυάς , Δρακότρυπας, Παλαιοχωρίου, καθώς και στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας Καρδίτσας. Σε συνεργασία με τα κλιμάκια των μηχανικών του Δήμου, η αποστολή της PROBOTEK έχει προχωρήσει σε χαρτογράφηση των πληγεισών περιοχών μέσω 22 αποστολών καταγραφής ζημιών στα γειτονικά χωριά και σε βασικές υποδομές το Δήμου Καρδίτσας. Εχθές, η αποστολή πραγματοποίησε τις τελευταίες καταγραφές σε συνεργασία με τον Δήμο, καθώς υπάρχουν περιοχές που δεν είναι ακόμη προσβάσιμες από τα κλιμάκια των μηχανικών.

Σημειώνεται ότι το κόστος των επιχειρήσεων καλύφθηκε από τη Uni Systems. Ο Όμιλος Quest με ισχυρά πάντα αντανακλαστικά, βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας και την πολιτεία σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης από φυσικές καταστροφές και διαθέτει πόρους και τεχνογνωσία, με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.