Πλαίσιο: είναι εδώ για το μεγάλο σχολείο της ζωής

0

Ξέρατε ότι ο Πικάσο ήταν καλός στη ζωγραφική, όχι στα μαθηματικά, ο Αϊνστάιν στη φυσική, όχι στα γαλλικά, και ο Μπετόβεν στη μουσική, όχι στα μαθηματικά;

Κάθε παιδί έχει «δυνατά» στοιχεία, ακόμα κι αν δεν είναι άριστο σε όλα τα μαθήματα. Το Πλαίσιο μπορεί να σας δείξει πώς και με ποια μέσα θα βοηθήσετε το παιδί να ανακαλύψει την κλίση του και να μεγαλουργήσει! Με μία μόνο βόλτα σε ένα φυσικό κατάστημα ή στο e-shop Plaisio.gr θα βρείτε ένα θησαυρό από όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη, gadgets, εξοπλισμό και must-haves που θα κάνουν την επιστροφή στο σχολείο ευχάριστη!

Εσείς βάζετε τη λίστα και η γνώση των #plaisiopeople είναι στη διάθεσή σας:

  • 25 αποκλειστικές συλλογές με πάνω από 1000 προϊόντα. Αναμεσά τους τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη, έπιπλα κλπ.
  • Τα πιο μοντέρνα σχέδια για τους απαιτητικούς έφηβους, εξασφαλίζοντας ότι θα έχουν τα πιο cool αξεσουάρ για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και αυτή τη χρονιά.
  • Μια σειρά επιλογών από γραφεία και καρέκλες που ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ, εξασφαλίζοντας το τέλειο μείγμα άνεσης και αισθητικής για κάθε παιδικό δωμάτιο.
  • High-end τεχνολογία σε top τιμές. Laptop, tablet, εκτυπωτές και άλλα προϊόντα σχεδιασμένα για να καλύψουν κάθε ανάγκη.
  • Έτοιμα σχολικά σετ, από καλλιτεχνικά και χειροτεχνία μέχρι γραφική ύλη.

Και για όσους θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν, υπάρχει μια ευρεία γκάμα σχολικών ειδών για να επιλέξουν, κάνοντας το διάβασμα και το παιχνίδι απόλυτη απόλαυση.

Τα οφέλη όμως, δε σταματούν στη μεγάλη ποικιλία. Με αξιοπιστία στις παραδόσεις μόλις την επόμενη μέρα, ένα άριστο σύστημα τεχνικής υποστήριξης και ευέλικτες επιλογές πληρωμής, το Πλαίσιο είναι πλάι σας σε κάθε βήμα.

Συγκεκριμένα, με το Πλαίσιο «Δια 4», ένα νέο πρόγραμμα πληρωμής με τέσσερις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα για αγορές 40€ έως 1000€ και κόστος υπηρεσίας 1€ ανά δόση, οι αγορές για το σχολείο, θα γίνουν παιχνιδάκι.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.