Η ομάδα της Edenred Ελλάδας ενδυναμώνεται με νέο Marketing & CX Director, τον Γιάννη Ιατρίδη

0

Η Edenred Ελλάδας προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας, με την προσθήκη ενός στελέχους που διακρίνεται για την πολυετή εμπειρία του στον κλάδο της τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, από την 3η Ιουλίου, το ρόλο του Marketing & CX Director ανέλαβε ο Γιάννης Ιατρίδης. Ο Γιάννης Ιατρίδης έχει μία μακρά επαγγελματική πορεία και υψηλή εξειδίκευση στους τομείς της Εξυπηρέτησης Πελατών,του Product και Marketing Management, σε εταιρείες όπως η Info Quest Technologies, όπου διετέλεσε Mobility Product Marketing Manager, αλλά και στη Samsung Electronics, στην οποία υπήρξε IT & Mobile Technical Product Manager.

Ο Γιάννης Ιατρίδης θα απευθύνεται απευθείας στην Γενική Διευθύντρια της Edenred Ελλάδας,  Μαρία Βερούχη, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στην ομάδα της Edenred τον Γιάννη, ένα στέλεχος με μακρά και επιτυχημένη πορεία. Στόχος είναι μαζί να εξελίξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας κάνοντας τον κόσμο της εργασίας ακόμα καλύτερο για όλους μας, θέτοντας ακόμα πιο υψηλούς στόχους για να παρέχουμε λύσεις προστιθέμενης αξίας, οι οποίες εμπλουτίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.