Δημόσια διαβούλευση του ERGP σχετικά με το πρόγραμμα εργασίας για το 2024

0

Τo Σώμα Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP) διεξάγει έως τις 6 Οκτωβρίου 2023 δημόσια διαβούλευση σχετικά με το Σχέδιο του Προγράμματος εργασίας του για το έτος 2024 (WP 2024).

Το Πρόγραμμα βασίζεται στη Μεσοπρόθεσμη Στρατηγική 2023-2025 του Σώματος, η οποία αναγνωρίζει ως βασικές προκλήσεις για τον ταχυδρομικό τομέα την προοδευτική ψηφιακή μετάβαση και τη βιώσιμη οικονομία. Επιπλέον, λαμβάνει υπόψη, μεταξύ άλλων, την πιθανή αναθεώρηση του ρυθμιστικού πλαισίου, την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία (The European Green Deal) τις αλλαγές στις ανάγκες των καταναλωτών ιδίως λόγω της ηλεκτρονικής υποκατάστασης της αλληλογραφίας, και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους έως τις 6 Οκτωβρίου 2023 στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: ergp2024@pts.se και GROW-ERGP@ec.europa.eu

Το κείμενο σχετικά με το Σχέδιο του Προγράμματος εργασίας 2024 είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ERGP:https://single-market-economy.ec.europa.eu/sectors/postal-services/european-regulators-group-postal-services_en


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.