Το φετινό Softweb Business Party στο Domotel Kastri

0

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το πιο σημαντικό ετήσιο event της Softweb, το Softweb Business Party στην εξωτερική πευκόφυτη έκταση του ξενοδοχείου Domotel Kastri.

Φέτος το γεγονός σηματοδοτήθηκε από μια ιδιαίτερη για την εταιρεία στιγμή καθώς το event πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, επισφραγίζοντας την διοικητική απόφαση μεταφοράς της Γενικής Διεύθυνσης στην πρωτεύουσα.

Το Softweb Business Party συνδύασε επαγγελματικό χαρακτήρα με χαλαρή διάθεση, δημιουργώντας μια ελκυστική ατμόσφαιρα για όλους. Η εκδήλωση συγκέντρωσε επιχειρηματίες, στελέχη και εκπρόσωπους επιτυχημένων εταιρειών από ολόκληρο το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Ελλάδος για μια βραδιά δικτύωσης, συνεργασίας και γιορτής.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια σειρά από γαστρονομικές γεύσεις και δροσιστικά κοκτέιλς σε συνδυασμό με ένα μαγευτικό μουσικό σκηνικό. Επιπλέον, το γαλήνιο περιβάλλον του κήπου παρείχε ένα ήρεμο πλαίσιο για ουσιαστικές και εποικοδομητικές συνομιλίες.

Σε συνάρτηση με τη δέσμευση της Softweb για καινοτομία, η διοργάνωση προώθησε ουσιαστικές συζητήσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και των προβολή των ευκαιριών που παρουσιάζει η ψηφιακή εποχή. Τα στελέχη της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά σε αυτές τις συζητήσεις, ανταλλάσοντας ιδέες και προτείνοντας λύσεις για την ενίσχυση της ψηφιακής αλληλεπίδρασης και της επικοινωνίας στο οικοσύστημα κάθε εταιρείας.

Στη διάρκεια της βραδιάς ο Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος δήλωσε:

«Πέρσι στο αντίστοιχο event, είχα πει ότι νιώθουμε σα να ξεκινάμε τώρα. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και σήμερα το ίδιο πιστεύουμε! Θα συνεχίσουμε με το ίδιο ζήλο να αναπτύσσουμε λύσεις οι οποίες βοηθούν τους πελάτες μας στην καθημερινότητά τους, λύσεις οι οποίες υιοθετούν πάντα τις νέες τάσεις της αγοράς και τις νέες τεχνολογίες.»

Ευχήθηκε, τέλος, σε όλους τους παρευρισκόμενους να περάσουν καλά και να ευχαριστηθούν το Business Party, μέχρι το επόμενο!


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.