Η Epsilon Net ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια της από 4.5.2023 ανακοίνωσης για την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας της Εθνικής Τράπεζας με τον κ. Ιωάννη Μίχο για την απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού στην Epsilon Net, ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την απόκτηση από την Εθνική Τράπεζα του 7,50% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της EPSILON NET, σε τιμή €7,49/μετοχή.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την υπογραφή μακροχρόνιας, αποκλειστικής στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα, με αντικείμενο τον από κοινού σχεδιασμό, την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων και ψηφιακών υπηρεσιών.

Στόχος της στρατηγικής συνεργασίας των δύο επιχειρηματικών Ομίλων, είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τις ελληνικές επιχειρήσεις και η ευρύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της Ελληνικής Οικονομίας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.