Η Teleperformance Greece στηρίζει την πασχαλινή δράση της κοινωνικής κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος

0

Στο πλαίσιο της πολυετούς τους συνεργασίας, η Teleperformance Greece στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», προσφέροντας τρόφιμα, και διοργανώνοντας εθελοντική δράση εν όψη του Πάσχα με τη συμμετοχή εργαζομένων της.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Απριλίου, μέλη της ομάδας της Teleperformance Greece, συγκεντρώθηκαν στο «Σπίτι του Άλλου Ανθρώπου» στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο καθιερωμένο μαγείρεμα, καθώς επίσης και να φτιάξουν δώρα, λαμπάδες και να βάψουν αυγά για περισσότερους από 500 επωφελούμενους.

Από το 2011 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», έχει καταφέρει να παρέχει καθημερινά τρόφιμα και γεύματα σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο εθελοντών, οι οποίοι συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση του έργου του, «Ο Άλλος Άνθρωπος» βρίσκεται στο πλευρό όλων των ανθρώπων, μαγειρεύοντας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας οικονομικά αλλά και δίνοντας μια στέγη σε όσους χρειάζονται να κάνουν ένα μπάνιο, να ψυχαγωγηθούν, να εκπαιδευτούν.

Η συνεργασία της Teleperformance Greece με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» επισφραγίστηκε με τη δημιουργία της νέας στέγης που φιλοξενεί τις δράσεις τους, το “Σπίτι του Άλλου Ανθρώπου”. Η εταιρεία κάλυψε τα έξοδα ανακαίνισης και ενοικίασης του χώρου, για τη διετία 2022-2023. Ο στόχος των δράσεων είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όσων έχουν ανάγκη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Citizen of The World της Teleperformance Greece, ο οποίος επικεντρώνεται στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Η υποστήριξη της κοινότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελεί βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας και κουλτούρας της εταιρείας.

Share.

Comments are closed.