Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

0

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» μετρά 13 χρόνια επιτυχούς παρουσίας, αποτελώντας αφετηρία επιχειρηματικής έμπνευσης και δημιουργικότητας για τους νέους. 

Το Πανόραμα επιστρέφει, φέτος, δια ζώσης στο Μέγαρο Μουσικής στις 7 και 8 Απριλίου, μετά από τρία χρόνια διαδικτυακής παρουσίας, με την πλέον διευρυμένη ατζέντα θεματικών ενοτήτων και ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα ομιλιών.

Φιλοξενεί, παράλληλα, μια συμμετοχή-ρεκόρ από +39 επιχειρήσεις (αύξηση 40% από το 2019),  οι οποίες στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους συμμετέχοντες, στα περίπτερα τους, αποδεικνύοντας την επιθυμία κορυφαίων εταιρειών και φορέων να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση επιλογής επαγγελματικού προσανατολισμού των νέων. 

Το Πολυσυνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας απευθύνεται σε νεαρά στελέχη που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, αποφοίτους που αναζητούν την πρώτη τους εργασία και μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τι ζητά η αγορά εργασίας ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα. 

Όσον αφορά στο εκπαιδευτικό background των συμμετεχόντων, αφορά σε νέους επαγγελματίες, αποφοίτους και φοιτητές πολυτεχνικών σχολών,  σχολών πληροφορικής,  οικονομικών σχολών, θετικών επιστημών (κυρίως χημικούς, φυσικούς, μαθηματικούς) κ.α.  Οι επισκέπτες του Πολυσυνεδρίου θα έχουν τη δυνατότητα: 

  • Να παρακολουθήσουν 70+ θεματικές ενότητες (πάνελ και “meet the executives”) με τη συμμετοχή περισσότερων από 180 διακεκριμένων ομιλητών, μεταξύ των οποίων είναι 12 Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, Διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, Ανώτατα Στελέχη, πρωτοπόροι Καθηγητές Πανεπιστημίου, Επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, κα.
  • Να παρευρεθούν στα Career Days όπου 39 εταιρείες από τους κλάδους της πληροφορικής, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, των τροφίμων, των υπηρεσιών, της βιομηχανίας κτλ θα χαρούν να τους γνωρίσουν και να τους ενημερώσουν για τις δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας που διαθέτουν
  • Να συμμετάσχουν στα Στρογγυλά Τραπέζια. 20+ εταιρείες θα έχουν το δικό τους τραπέζι όπου θα φιλοξενούν κάθε 15 λεπτά έξι νέους και νέες, ιδανικά τελειοφοίτους και αποφοίτους, προκειμένου να κάνουν μαζί τους μια συνάντηση γνωριμίας και να απαντήσουν σε ερωτήματά τους. 
  • Να επισκεφτούν το CV Corner και το LinkedIn και Social Media Corner και να λάβουν δωρεάν συμβουλευτική για το βιογραφικό τους και την παρουσία τους στα social media. 

Την επιβεβαιωμένη, ως σήμερα, θεματολογία και τους εισηγητές, καθώς και το πρόγραμμα του Πολυσυνεδρίου μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.pan-orama.org/

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συστήσει ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνης Λαδόπουλος. 

Διακεκριμένοι Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι το Konrad Adenauer Stiftung, η ΝΙΚΑΣ, η Καθημερινή και η NOVA. Χρυσοί Χορηγοί είναι οι Aegean, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Deloitte, EY, KPMG, Oracle, PeopleCert, Όμιλος Quest, Όμιλος ΤΙΤΑΝ και η Costa Navarino. Η V+O Greece αποτελεί Σύμβουλο Επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Το κόστος συμμετοχής στο Πολυσυνέδριο είναι 5 ευρώ την ημέρα (10 ευρώ το διήμερο) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μόνο online, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. 

Share.

Comments are closed.